Izabrane dve najuspešnije poslovne žene u Srbiji

Bez autora
Sep 16 2018

Direktorka preduzeća "Novitas Consult" Marija Ignjatović i direktorka putničke agencije "Travel Boutique" Ana Petrović izabrane su za najuspešnije poslovne žene u Srbiji i predstavljaće je na regionalnom takmičenju u Ljubljani.Marija Ignjatović i Ana Petrović će se takmičiti za prestižnu nagradu "Veuve Clicquot Business Woman Award" Ignjatovićeva kaže da već pet godina vodi preduzeće za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom. U njenoj firmi radi 18 osoba sa invaliditetom, ali očekuje da će broj zaposlenih u narednom periodu biti veći.

Izabrane dve najuspešnije poslovne žene u SrbijiDirektorka preduzeća "Novitas Consult" Marija Ignjatović i direktorka putničke agencije "Travel Boutique" Ana Petrović izabrane su za najuspešnije poslovne žene u Srbiji i predstavljaće je na regionalnom takmičenju u Ljubljani.

Marija Ignjatović i Ana Petrović će se takmičiti za prestižnu nagradu "Veuve Clicquot Business Woman Award" Ignjatovićeva kaže da već pet godina vodi preduzeće za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom.

U njenoj firmi radi 18 osoba sa invaliditetom, ali očekuje da će broj zaposlenih u narednom periodu biti veći.

"Naša misija je da oni budu srećni, zaposleni i povećaju svoje samopouzdanje", navela je Ignjatovićeva i dodala da je cilj takve osobe osnažiti kao bića, članove porodice i društva.

Preduzeće se bavi, navodi Ignjatovićeva, pakovanjem voća i povrća, kao i pakovanjem kancelarijskog materijala, reklamnog materijala.

Anu Petrović je njena najveća strast – putovanja, navela da 2010. godine otvori turističku agenciju "Travel Boutique" koja se vremenom pozicionirala kao vodeća agencija za individualna putovanja.

U polufinalu takmičenja našle su se i direktorka kompanije "Mat Media Plus" Iva Medić i vlasnica ateljea i brenda "Boya Porcelain" Bojana Brkić.koja se dodeljuje za najuspešniju poslovnu ženu u regionu bivše Jugoslavije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik