U Mostaru se gradi još jedan trgovački centar

Bez autora
Sep 23 2018

U ulici Kneza Domagoja u Mostaru u jutarnjim satima izašli su teški građevinski strojevi koji su krenuli s uklanjanjem nekolicine objekata.Kako smo saznali iz Gradske uprave Mostar grad Mostar je dao odobrenje za rušenje objekata i kazali kako se ne radi o bespravno sagrađenim objektima nego su dali dozvolu o rušenju radi izgradnje mini trgovačkog centra u kojem će se nalaziti desetak manjih poslovnih prostora. Očekivati je da će Mostar u dogledno vrijeme dobiti još jedan trgovački centar i biti jedan u nizu od mnogih koje se nalaze u gradu na Neretvi.

U Mostaru se gradi još jedan trgovački centarU ulici Kneza Domagoja u Mostaru u jutarnjim satima izašli su teški građevinski strojevi koji su krenuli s uklanjanjem nekolicine objekata.

Kako smo saznali iz Gradske uprave Mostar grad Mostar je dao odobrenje za rušenje objekata i kazali kako se ne radi o bespravno sagrađenim objektima nego su dali dozvolu o rušenju radi izgradnje mini trgovačkog centra u kojem će se nalaziti desetak manjih poslovnih prostora.

Očekivati je da će Mostar u dogledno vrijeme dobiti još jedan trgovački centar i biti jedan u nizu od mnogih koje se nalaze u gradu na Neretvi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik