Potpisan Protokol o saradnji MUP-a i „Telekoma Srbija“

Bez autora
Sep 24 2018

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i generalni direktor kompanije „Telekom Srbija“ Predrag Ćulibrk potpisali su danas Protokol o saradnji, na osnovu kojeg će svi zaposleni u MUP-u moći da koriste usluge ove kompanije po povoljnijim uslovima. Stefanović je tom prilikom rekao da će ovaj protokol zaposlenima u Ministarstvu unutrašnjih poslova omogućiti olakšice u vezi sa mobilnom telefonijom, internetom i korišćenjem drugih servisa „Telekoma Srbija“. Ovo preduzeće je odobrilo, između ostalog, i posebnu pogodnost za svakog pripadnika MUP-a, koji će kroz pripejd kartice u narednih šest meseci u vidu bonusa dobijati po 1.000 dinara mesečno, naveo je potpredsednik Vlade. Prema njegovim rečima, na ovaj način svaki pripadnik Ministarstva će od „Telekoma Srbija“ dobiti 6.000 dinara kroz pripejd kartice u narednih šest meseci.

Potpisan Protokol o saradnji MUP-a i „Telekoma Srbija“Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i generalni direktor kompanije „Telekom Srbija“ Predrag Ćulibrk potpisali su danas Protokol o saradnji, na osnovu kojeg će svi zaposleni u MUP-u moći da koriste usluge ove kompanije po povoljnijim uslovima.

Stefanović je tom prilikom rekao da će ovaj protokol zaposlenima u Ministarstvu unutrašnjih poslova omogućiti olakšice u vezi sa mobilnom telefonijom, internetom i korišćenjem drugih servisa „Telekoma Srbija“.

Ovo preduzeće je odobrilo, između ostalog, i posebnu pogodnost za svakog pripadnika MUP-a, koji će kroz pripejd kartice u narednih šest meseci u vidu bonusa dobijati po 1.000 dinara mesečno, naveo je potpredsednik Vlade.

Prema njegovim rečima, na ovaj način svaki pripadnik Ministarstva će od „Telekoma Srbija“ dobiti 6.000 dinara kroz pripejd kartice u narednih šest meseci.

To je svakako značajno za budžet pripadnika MUP-a i njihovih porodica, ali je i gest poverenja i dobre saradnje između Ministarstva unutrašnjih poslova i renomirane domaće kompanije „Telekom Srbija“, ocenio je Stefanović.

Dosadašnja uspešna saradnja, kako je naglasio, ogleda se u 18 različitih projekata i ugovora vezanih za razvoj mobilne i fiksne telefonije, interneta i interne komunikacije unutar Ministarstva.

Stefanović je, podsećajući na prošlonedeljnu konferenciju o visokotehnološkom kriminalu, istakao da MUP radi zajedno sa domaćim kompanijama na informacionoj bezbednosti i zaštiti podataka, ali i na tome da kroz razvoj digitalne mreže i novih vrsta komunikacija učini da sajber bezbednost u Srbiji bude što bolja.

Ćulibrk je istakao da kompanija „Telekom Srbija“ i Ministarstvo unutrašnjih poslova dugi niz godina neguju izuzetno kvalitetnu i profesionalnu saradnju.

To potvrđuje i činjenica da je MUP najveći korisnik naših usluga i po prihodu i po ukupnom broju servisa, naglasio je on, izrazivši zahvalnost Stefanoviću, ali i svim zaposlenima u MUP-u, na tome što su među korisnicima koji redovno izmiruju svoje obaveze prema „Telekomu“.

On je objasnio da protokol definiše pogodnosti koje će zaposleni u Ministarstvu unutrašnjih poslova imati u odnosu na aktuelne kampanje koje „Telekom Srbija“ nudi svojim korisnicima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik