Poziv kompanijama na B2B susrete i predavanje na temu: "Primjena BIM-a u projektovanju i građevinarstvu"

Bez autora
Oct 01 2018

Privredna komora FBiH i italijanska inžinjerska kompanija SWS Engineering SPA pozivaju bh. inžinjerske i građevinske kompanije na B2B susrete i predavanje na temu: „Primjena BIM-a u projektovanju i građevinarstvu“ u prostorijama Privredne komore FBIH.Predavanje će biti održano 04.10.2018. godine sa početkom u 11:00 sati sa trajanjem od jednog sata, nakon čega će uslijediti B2B susreti. Tržište primjene BIM-a (Building Information Modeling) brzo raste u skoro svim evropskim zemljama, tako da će se ovaj trend nastaviti, pa čak i ubrzati u narednim godinama.

Poziv kompanijama na B2B susrete i predavanje na temu: "Primjena BIM-a u projektovanju i građevinarstvu"Privredna komora FBiH i italijanska inžinjerska kompanija SWS Engineering SPA pozivaju bh. inžinjerske i građevinske kompanije na B2B susrete i predavanje na temu: „Primjena BIM-a u projektovanju i građevinarstvu“ u prostorijama Privredne komore FBIH.

Predavanje će biti održano 04.10.2018. godine sa početkom u 11:00 sati sa trajanjem od jednog sata, nakon čega će uslijediti B2B susreti.

Tržište primjene BIM-a (Building Information Modeling) brzo raste u skoro svim evropskim zemljama, tako da će se ovaj trend nastaviti, pa čak i ubrzati u narednim godinama.

Predstavnici kompanije SWS Engineering Spa i njeni BIM praktičari približit će pristupe, tehnike i strategije primjene BIM tehnologije kojima su prevazišli izazove u tunelogradnji, mostogradnji, cestogradnji, građevinarstvu, te time olakšali procese projektovanja, izgradnje i doprinijeli formiranju pouzdane osnove u donošenju odluka.

BIM je inteligentni proces zasnovan na 3D modelu koji arhitektama, inžinjerima, ali i građevinskom sektoru pruža uvid i alate za efikasnije planiranje, projektovanje, izgradnju i upravljanje objektima i infrastrukturom.

Vodeće kompanije sada institucionalizuju praksu baziranu na primjeni BIM-u, tako da imaju zajednički pristup korištenju svih većih količina podataka u svoju korist, u korist njihovih projektnih timova, njihovih klijenata, ali i cijele kompanije.

Predstavnici kompanije SWS Engineering SPA, Italija, će u prostorijama Privredne komore FBiH predstaviti svoje iskustvo, prednosti i izazove korištenja BIM-tehnologije u projektovanju i građevinarstvu, a nakon toga biti i na raspolaganju za B2B sastanke.

Učešće na predavanju je besplatno.

Za prijavu učešća, potrebno je da dostavite potvrdu učešća na e-mail adresu: a.malisevic@kfbih.com ili broj telefona: 033/566-306, najkasnije do 02.10.2018. godine.

Molimo da u prijavi naznačite da li ste zainteresirani za B2B susret sa predstavnicima kompanije SWS Engineering SPA. Kontakt osoba je Almin Mališević.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik