Direkcija: Institucije da dostave podatke o imovini u SFRJ

Bez autora
Oct 08 2018

Republička direkcija za imovinu Srbije, iako je 5.oktobra istekao rok, pozvala je danas nadležne institucije da prijave svoju imovinu u bivšim jugoslovenskim republikama.U saopštenju se podseća da je 5. oktobra istekao rok za prijavu po javnom pozivu kojim je Republička direkcija za imovinu pozvala organe i organizacije, javne ustanove i društva kapitala čiji su osnivači lokalne samouprave i autonomna pokrajina, da dostave podatke o nepokretnoj imovini koja se nalazi na teritoriji bivših republika članica SFRJ.

Direkcija: Institucije da dostave podatke o imovini u SFRJRepublička direkcija za imovinu Srbije, iako je 5. oktobra istekao rok, pozvala je danas nadležne institucije da prijave svoju imovinu u bivšim jugoslovenskim republikama.

U saopštenju se podseća da je 5. oktobra istekao rok za prijavu po javnom pozivu kojim je Republička direkcija za imovinu pozvala organe i organizacije, javne ustanove i društva kapitala čiji su osnivači lokalne samouprave i autonomna pokrajina, da dostave podatke o nepokretnoj imovini koja se nalazi na teritoriji bivših republika članica SFRJ.

"Direkcija i posle ovog roka dobija svakodnevno nove prijave ove imovine i koristi priliku da podseti sve koji nisu prijavili svoju imovinu u bivšim jugoslovenskim republikama, da to učine, jer je to u najboljem interesu zaštite imovinskih prava, zagarantovanih evropskim konvencijama i Sporazumom o pitanjima sukcesije", navedeno je u saopštenju Republičke direkcija za imovinu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik