Subotička firma Mini Pani planira da prodaje franšizu u Čileu

Bez autora
Oct 14 2018

Kompanija Mini Pani iz Subotice, uz podršku Privredne komore Srbije, predstavila je svoj franšizni koncept na nedavno održanom sajmu Espacio Food & Service 2018 u Santijagu, u Čileu. Ovo preduzeće namerava da implementira franšizu u toj latinoameričkoj državi kroz prenos knowhow-a u obliku tehnologije proizvodnje i tehničke ekspertize. Subotička kompanija Mini Pani jedno je od 80 preduzeća koja su učestvovala u projektu internacionalizacije Ready2Go uz podršku Evropske komisije i Evropske agencije za mala i srednja preduzeća, a u organizaciji agencije Promos iz Milana. Privredna komora Srbije je partner na projektu, a uz podršku PKS, pet domaćih kompanija učestvovalo je u intenzivnim programima obuke za izvoznike, koji su namenjeni jačanju izvoznih kapaciteta malih i srednjih preduzeća.

Subotička firma Mini Pani planira da prodaje franšizu u ČileuKompanija Mini Pani iz Subotice, uz podršku Privredne komore Srbije, predstavila je svoj franšizni koncept na nedavno održanom sajmu Espacio Food & Service 2018 u Santijagu, u Čileu.

Ovo preduzeće namerava da implementira franšizu u toj latinoameričkoj državi kroz prenos knowhow-a u obliku tehnologije proizvodnje i tehničke ekspertize.

Subotička kompanija Mini Pani jedno je od 80 preduzeća koja su učestvovala u projektu internacionalizacije Ready2Go uz podršku Evropske komisije i Evropske agencije za mala i srednja preduzeća, a u organizaciji agencije Promos iz Milana.

Privredna komora Srbije je partner na projektu, a uz podršku PKS, pet domaćih kompanija učestvovalo je u intenzivnim programima obuke za izvoznike, koji su namenjeni jačanju izvoznih kapaciteta malih i srednjih preduzeća.

Po završetku treninga, za predstavnike firmi su organizovani bilateralni susreti u Indiji, SAD, Kamerunu, Kanadi i Čileu  što je bila odlična prilika za uspostavljanje saradnje sa firmama u ovim zemljama.

U okviru poznatog međunarodnog sajma Espacio Food & Service 2018, koji je od 25. do 27. septembra okupio glavne igrače u prehrambenoj industriji Južne Amerike, organizovani su i bilateralni sastanci privrednika na kojima su učestvovali predstavnici kompanije Mini Pani. 

B2B sastanci održani su u organizaciji Eurochilea, uz podršku Enterprise Europe Network, projekta Ready2Go i agencije PROMOS. Učestvovali su predstavnici 20 preduzeća iz EU, učesnici ovog projekta i više od 100 nacionalnih malih i srednjih preduzeća iz Metropolitanske regije Čilea.

Mini Pani bavi se proizvodnjom, skladištenjem i distribucijom duboko smrznutog polugotovog peciva u sklopu svog franšiznog sistema. Namerava da implementira svoj franšizni koncept u Čileu na osnovu Master franšiznog ugovora kroz prenos svog knowhow-a u obliku tehnologije proizvodnje i tehničke ekspertize.

Predmet franšiznog ugovora je proizvodnja brzosmrznutih peciva koja se stavljaju u promet pod oznakom MiniPani. Znanje i know-how se ne odnosi samo na tehnologiju proizvodnje, već i na proces prodaje, marketinga, i na ekskluzivno pravo na korišćenje franšiznog paketa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik