Sajam zapošljavanja u Raški - 19. oktobra

Bez autora
Oct 19 2018

Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Kraljevo organizuje Sajam zapošljavanja u Raški, 19. oktobra 2018. sa početkom u 12 časova, u Skupštinskoj sali, Studenička 2.Očekuje se učešće oko 20 poslodavaca koji će ponuditi više od 180 radnih mesta, najviše za radnike turističko-ugostiteljske i mašinske struke. Na sajmu će se predstaviti i novi poslodavac, kompanija „Luss protect“, koja ima potrebu da angažuje veći broj radnika tekstilne struke.

Sajam zapošljavanja u Raški - 19. oktobraNacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Kraljevo organizuje Sajam zapošljavanja u Raški, 19. oktobra 2018. sa početkom u 12 časova, u Skupštinskoj sali, Studenička 2.

Očekuje se učešće oko 20 poslodavaca koji će ponuditi više od 180 radnih mesta, najviše za radnike turističko-ugostiteljske i mašinske struke.

Na sajmu će se predstaviti i novi poslodavac, kompanija „Luss protect“, koja ima potrebu da angažuje veći broj radnika tekstilne struke.

U okviru sajma biće dodeljeni i ugovori po programu samozapošljavanja, koji NSZ sprovodi sufinansiranjem sa lokalnom samoupravom Opštine Raška.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik