Završena Beogradska nedelja restorana sa posetom od 10.000 gostiju

Bez autora
Oct 17 2018

Pod sloganom „Svi ste pozvani!“ završen je veliki gastronomski festival "Beogradska nedelja restorana". Za sedam dana koliko je trajala Nedelja restorana u 50 odabranih ugostiteljskih objekata širom Beograda posluženo je više od 10.000 set menija. Pažljivo odabrani restorani i jelovnici šefova kuhinja imali su na meniju: meso, ribu, pastu, burgere, egzotične ukuse Dalekog Istoka, ali i vegetarijanske specijalitete. Beograd je ovogodišnjim festivalom stavljen na mapu svetskih metropola u kojima se održava ova manifestacije održava već dve i po decenije. Mnogobrojni domaći gosti, ali i turisti koji posećuju prestonicu, uživali su prepunim restoranima i gastronomskim specijalitetima.

Završena Beogradska nedelja restorana sa posetom od 10.000 gostijuPod sloganom „Svi ste pozvani!“ završen je veliki  gastronomski festival "Beogradska nedelja restorana". Za sedam dana koliko je trajala Nedelja restorana u 50 odabranih ugostiteljskih objekata širom Beograda posluženo je više od 10.000 set menija.

Pažljivo odabrani restorani i jelovnici šefova kuhinja imali su na meniju: meso, ribu, pastu, burgere, egzotične ukuse Dalekog Istoka, ali i vegetarijanske specijalitete.

Beograd je ovogodišnjim festivalom stavljen na mapu svetskih metropola u kojima se održava ova manifestacije održava već dve i po decenije.

Mnogobrojni domaći gosti, ali i turisti koji posećuju prestonicu, uživali su prepunim restoranima i gastronomskim specijalitetima.

Na osnovu prvih komentara korisnika i ugostitelja sa nestrpljenjem se očekuje naredna gurmanska manifestacija Beogradska nedelja restorana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik