Plantaže sedam parcela prodaju za 1,1 milion eura

Bez autora
Oct 18 2018

Plantaže su juče objavile oglas za prodaju sedam parcela u podgoričkom naselju Tološi, ukupne površine 35 hiljada metara kvadratnih, od kojih planiraju da prihoduju preko milion eura. Šest parcela površine 27,2 hiljade kvadrata prodaju za minimum 1,16 miliona, odnosno 42,5 eura po kvadratu, dok parcelu od 9,9 hiljada kvadrata daju za minimum 23.800 eura. Pristupili smo prodaji djelova imovine koja ne služi poslovnoj svrsi za koju su Plantaže registrovane. To su parcele koje su nepovezane sa proizvodnim procesima, te iz tog razloga opterećuju ukupno poslovanje, a kad se valorizuju sredstva doprinose investicionim i drugim poslovnim funkcijama kompanije. Sve parcele koje smo oglasili na prodaji su u cjelokupnom vlasništvu Plantaža i u skladu su sa, u prodajnom oglasu, propisanim uslovima, kazali su iz te državne kompanije.

Plantaže sedam parcela prodaju za 1,1 milion euraPlantaže su juče objavile oglas za prodaju sedam parcela u podgoričkom naselju Tološi, ukupne površine 35 hiljada metara kvadratnih, od kojih planiraju da prihoduju preko milion eura.

Šest parcela površine 27,2 hiljade kvadrata prodaju za minimum 1,16 miliona, odnosno 42,5 eura po kvadratu, dok parcelu od 9,9 hiljada kvadrata daju za minimum 23.800 eura.

"Pristupili smo prodaji djelova imovine koja ne služi poslovnoj svrsi za koju su Plantaže registrovane. To su parcele koje su nepovezane sa proizvodnim procesima, te iz tog razloga opterećuju ukupno poslovanje, a kad se valorizuju sredstva doprinose investicionim i drugim poslovnim funkcijama kompanije. Sve parcele koje smo oglasili na prodaji su u cjelokupnom vlasništvu Plantaža i u skladu su sa, u prodajnom oglasu, propisanim uslovima", kazali su Danu iz te državne kompanije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik