"Elektro-Bijeljina" – Za devet mjeseci smanjeni distributivni gubici

Bez autora
Oct 18 2018

Preduzeće “Elektro-Bijeljina” je za devet mjeseci imalo distributivne gubitke od 7,4 odsto, što je za 0,25 odsto manje nego u istom periodu prošle godine, saopšteno je iz ove firme. Rezultat je veoma značajan što potvrđuje i podatak da su gubici za više od tri odsto bolji od onih koje je propisao regulator, rekao je portparol “Elektro-Bijeljine” Slobodan Đalamić. On kaže da su distributivni gubici u septembru izuzetno niski i bili samo 4,93 odsto, što je za 1,25 odsto manje nego u istom mjesecu prošle godine.

“Elektro-Bijeljina” – Za devet mjeseci smanjeni distributivni gubiciPreduzeće “Elektro-Bijeljina” je za devet mjeseci imalo distributivne gubitke od 7,4 odsto, što je za 0,25 odsto manje nego u istom periodu prošle godine, saopšteno je iz ove firme.

“Rezultat je veoma značajan što potvrđuje i podatak da su gubici za više od tri odsto bolji od onih koje je propisao regulator”, rekao je Srni portparol “Elektro-Bijeljine” Slobodan Đalamić.

On kaže da su distributivni gubici u septembru izuzetno niski i bili samo 4,93 odsto, što je za 1,25 odsto manje nego u istom mjesecu prošle godine.

“Postignuti rezultati nas obavezuju da nastavimo sa smanjenjem gubitaka i sigurni smo da ćemo, uz maksimalnu angažovanost, i dalje bilježiti zavidne poslovne rezultate”, rekao je Đalamić.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik