Dm će uložiti u BiH 7,9 milijuna KM: Otvaranje 5 novih trgovina

Bez autora
Nov 11 2018

U novoj poslovnoj godini kompanija dm drogerie markt namjerava investirati u Bosni i Hercegovini 7,9 milijuna KM, kazao je direktor dm-a u BiH Damir Šlosel. Najvećim dijelom ulagat ćemo u proširenje distribucijskog centra u Blažuju te u otvorenje pet novih dm trgovina kao i preuređenje sedam postojećih. Investicije će u narednoj poslovnoj godini biti veće nego o 2017. godini, kada je investirano 5,9 milijuna, od čega 4,5 milijuna KM u nove i postojeće trgovine 1,2 milijuna KM u centralu zgrade u Sarajevu, te 264 tisuće KM u distribucijski centar. Prema Šloselovim riječima Drogerie Markt nastavit će s podrškom domaćim proizvođačima i inicijativama te ulaganjem u razvoj i usavršavanje zaposlenika.

Dm će uložiti u BiH 7,9 milijuna KM: Otvaranje 5 novih trgovinaU novoj poslovnoj godini (listopad 2018. - rujan 2019.) kompanija dm drogerie markt namjerava investirati u Bosni i Hercegovini 7,9 milijuna KM, kazao je direktor dm-a u BiH Damir Šlosel.

- Najvećim dijelom ulagat ćemo u proširenje distribucijskog centra u Blažuju te u otvorenje pet novih dm trgovina kao i preuređenje sedam postojećih.

Investicije će u narednoj poslovnoj godini biti veće nego o 2017. godini, kada je investirano 5,9 milijuna, od čega 4,5 milijuna KM u nove i postojeće trgovine 1,2 milijuna KM u centralu zgrade u Sarajevu, te 264 tisuće KM u distribucijski centar, piše indikator.ba.

Prema Šloselovim riječima Drogerie Markt nastavit će s podrškom domaćim proizvođačima i inicijativama te ulaganjem u razvoj i usavršavanje zaposlenika.

- Napravit ćemo analizu inicijative Startajmo (ZAJEDNO) nakon čega ćemo odlučiti hoćemo li je nastaviti u ovakvom ili nekom drugačijem obliku, kazao je Šlosel.

On je dodao da su u dm-u ponosni na pokretanje društveno odgovorne inicijative Startajmo {ZAJEDNO}, u okviru koje su podržali deset bh. proizvođača u razvoju njihovih proizvoda i osigurali im mjesto na policama dm prodavnica. Dm će u narednoj poslovnoj godini ulagati u usavršavanje i razvoj svojih zaposlenika.

-U edukaciju smo prošle poslovne godine uložili 279 tisuća KM (8118 radnih sati), a 142.700 KM u unapređenje zdravlja, uključujući redovne sistematske i stomatološke preglede, kazao je Šlosel. Napomenuo je da je dm prva kompanija na tržištu u Bosne i Hercegovine koja će zaposlenicima dodijeliti personalizirane pametne telefone.

- To je radno sredstvo s ciljem da se poboljša usluga kupcima ali i da se usavrše procesi rada. Sva pitanja koja su do sada zaposlenici provjeravali u uredu na računalu, sada mogu provjeriti putem novih uređaja direktno u prodajnom prostoru. Tako je usluga brža te su zaposlenici više dostupni za savjetovanje kupaca, pojasnio je Šlosel.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik