U Novom Sadu otvoren najveći i najmoderniji šoping centar u Srbiji

Bez autora
Nov 15 2018

Na uglu ulica Bulevar oslobođenja i Bulevar cara Lazara u Novom Sadu, danas je otvoren najveći šoping centar u našoj zemlji, Promenada. Ovaj šoping centar, čija je ukupna izgrađena površina 150.000 kvadratnih metara, investicija je kompanije NEPI Rockcastle, vodeće investicione kompanije koja se bavi komercijalnim nekretninama u Centralnoj i Istočnoj Evropi, vredna više od 128 miliona evra. Pored raznovrsnog sadržaja, ovaj objekat doneo je i više od 1500 novih radnih mesta Vojvođanima. Menadžer šoping centra Promenada, Boris Stevović, izrazio je svoje zadovoljstvo povodom otvaranja šoping centra. Promenada predstavlja jedan od najznačajnijih dodataka bogatom portfoliju kompanije NEPI Rockcastle, koji uključuje ne samo šoping centar Kragujevac Plaza, naš prvi šoping centar u Srbiji, već i vodeće centre u Rumuniji, Poljskoj, Slovačkoj, Hrvatskoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Češkoj i Litvaniji, rekao je Stevović.

U Novom Sadu otvoren najveći i najmoderniji šoping centar u SrbijiNa uglu ulica Bulevar oslobođenja i Bulevar cara Lazara u Novom Sadu, danas je otvoren najveći šoping centar u našoj zemlji, Promenada.

Ovaj šoping centar, čija je ukupna izgrađena površina 150.000 kvadratnih metara, investicija je kompanije NEPI Rockcastle,  vodeće investicione kompanije koja se bavi komercijalnim nekretninama u Centralnoj i Istočnoj Evropi, vredna više od 128 miliona evra. Pored raznovrsnog sadržaja, ovaj objekat doneo je i više od 1500 novih radnih mesta Vojvođanima.

Menadžer šoping centra Promenada, Boris Stevović, izrazio je svoje zadovoljstvo povodom otvaranja šoping centra.

„Promenada predstavlja jedan od najznačajnijih dodataka bogatom portfoliju kompanije NEPI Rockcastle, koji uključuje ne samo šoping centar Kragujevac Plaza, naš prvi šoping centar u Srbiji, već i vodeće centre u Rumuniji, Poljskoj, Slovačkoj, Hrvatskoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Češkoj i Litvaniji.“ rekao je Stevović.

Prilikom svečanog otvaranja prisutnim medijima se obratila i Aleksandra Zdravković, Leasing Manager u kompaniji NEPI Rockcastle:

„Uvereni smo da će Promenada Novi Sad jako brzo postati centralno mesto, ne samo za šoping i druženje uz celu porodicu, već i jedan od simbola grada.“

Jedinstveni dizajn Promenadu izdvaja po mnogo čemu u odnosu na ostale šoping centre. Projektovanje tako da dopušta ulazakvelike količine prirodnog svetla što posetiocima pruža poseban užitak.

Takođe, u okviru dvorišnog prostora Promenade izbetonirana sui tri košarkaška terena. Ono što će Promenadu učiniti još privlačnijom i interesantnijom posetiocima jesu i dve prostrane terase, od kojih jedna od njih ima pogled ka prepoznatljivojznamenitosti srpske Atine – Petrovaradinskoj tvrđavi.

Novih 48.000 kvadratnih metara prostora dizajniranih za uživanje i kupovinu, sadrži više od 160 brendova i 1.500 parking mesta, uključujući i specijalna parking mesta za porodice sa malom decom.

Kako bi boravak u Promenadi učinio što lagodnijim porodicama sa malom decom, centar je izašao u susret njihovim potrebama, u saradnji sa brendom Jungle baby,tako što je pružio  mogućnost roditeljima sa bebama da koriste kolica tokom šopinga. Takođe, kao dodatnu pogodnost za mame sa bebama, u Promenadi je dostupan i baby room koji je specijalno opremljen za presvlačenje i dojenje.

Pored svega toga posetiocima Promenade će od 15. do 18.11. biti na raspolaganju i besplatan parking kako bi bez žurbe mogli da obiđu najveći šoping centar u Srbiji i uživaju u svim sadržajima koje Promenada nudi.

Neki od poznatih brendova koji se od danas mogu naći u Promenadi su brendovi Inditex grupacije koje čine Zara, Massimo Dutti, Zara Home, Oysho, Pull and Bear i Bershka, zatim brendovi LPP grupacije – Mohito, Sinsay i  brend Reserved koji će svoja vrata posetiocima otvoriti za nekoliko nedelja.

U Promenadi se takođe nalazi i LC Waikiki kao i Fahion Company i Sportina sa svojim brendovima. Pored toga, mnogobrojni sportski brendovi među kojima su Intersport, Sport Vision i N Sport, kao i prodavnice namenjene najmlađima poput Jungle Baby-ja, Dexy Co Kids-a i Pertini-a takođe su na raspolaganju.

To nije sve, jer između ostalog u Promenadi ćemo moći da kupujemo i u Lisci, Orsay -u, Legend-u, Tiffany-ju, Moni,kao i mnogim drugim radnjama. Ono što je takođe zanimljivo istaći jeste da će Promenada ponuditi i pojedine brendove koji se do sada nisu našli na srpskom tržištu kao što su Mohito, Maison Marasil, Kigili,House i Cropp.

Bogatu ponudu Promenade upotpunjuje supermarket Univerexport i najmoderniji Cineplexx bioskop koji će imati osam sala kapaciteta od 1.246 sedišta. Jedna od sala biće opremljena superiornom MX4D tehnologijom, odobrenom od strane holivudskih studija koji prikazuju blokbastere u 4D tehnologiji sa čak 14 različitih specijalnih efekata.

Ono što Promenadu dodatno izdvaja jeste jedinstven spoj široke ponude u regionu – pored prodavnica, ovaj šoping centar će svojim posetiocima ponuditi i veliki broj lokalno poznatih kafića i restorana kao što su Loft, Walter, Brunch, Modena, ali i velike brendove u ugostiteljstvu kao što su McDonald’s, KFC, Caribic Pizza, kao i raznolike zabavne sadržaje.

Tokom narednih nekoliko meseci posetioce Promenade očekuju i brojna iznenađenja koja će učiniti zimu u Novom Sadu jednom od najlepših ikada. Tome će doprineti ne samo koncerti koji se pripremaju za ostatak novembra i tokom decembra, već i neverovatni popusti za Black Friday i zabavni sadržaji za Božić i Novu Godinu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik