Smenjen direktor „Zastava oružja“

Bez autora
Nov 20 2018

Nadzorni odbor fabrike „Zastava oružje“ iz Kragujevca razrešio je dužnosti generalnog direktora Milojka Brzakovića i na to mesto postavio dosadašnjeg generalnog direktora valjevske vojne fabrike „Krušik“ Mladena Petkovića, saznaje se u Sindikatu kragujevačke fabrike oružja. U upravi fabrike je potvrđeno da je došlo do promene na mestu generalnog direktora i da je u toku primopredaja dužnosti, kao i da će Petković stupiti na novu dužnost 1. decembra. Novi direktor fabrike „Zastava oružje“ Mladen Petković je po struci ekonomista, a pre „Krušika“ radio je u Javnom preduzeću „Jugomiport SDPR“ i JAT. U Sindikatu kragujevačke fabrike oružja podsećaju da su za vreme mandata Brzakovića dugovi fabrike uvećani za oko 4.000.000.000 dinara i da je u tom periodu raskinut ugovor o plasmanu lovačkog i sportskog oružje na američko tržište.

Smenjen direktor „Zastava oružja“Nadzorni odbor fabrike „Zastava oružje“ iz Kragujevca razrešio je dužnosti generalnog direktora Milojka Brzakovića i na to mesto postavio dosadašnjeg generalnog direktora valjevske vojne fabrike „Krušik“ Mladena Petkovića, saznaje FoNet u Sindikatu kragujevačke fabrike oružja.

U upravi fabrike FoNetu je potvrđeno da je došlo do promene na mestu generalnog direktora i da je u toku primopredaja dužnosti, kao i da će Petković stupiti na novu dužnost 1. decembra.

Novi direktor fabrike „Zastava oružje“ Mladen Petković je po struci ekonomista, a pre „Krušika“ radio je u Javnom preduzeću „Jugomiport SDPR“ i JAT.

U Sindikatu kragujevačke fabrike oružja podsećaju da su za vreme mandata Milojka Brzakovića dugovi fabrike uvećani za oko 4.000.000.000 dinara i da je u tom periodu raskinut ugovor o plasmanu lovačkog i sportskog oružje na američko tržište.

Sindikat očekuje da će sa novim direktorom biti uspostavljen dijalog i komunikacija između sindikata i rukovodstva, koji će „biti u funkciji stabilizacije i opšteg napretka“ fabrike „Zastava oružje“ koja je ove godine proslavila 165 godina postojanja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik