Grad koji je spreman da vam plati 10.000 dolara da se preselite u njega

Bez autora
Nov 21 2018

Kao deo nove inicijative, Tulsa u Oklahomi nudi 10 hiljada dolara, ali i mnoge druge beneficije svima onima koji odluče da se presele u ovaj grad radi posla u narednih godinu dana.Projekat nosi naziv Tulsa Remote, a osnovala ga je fondacija porodice Džordža Kajzera s namerom da u grad dovede preduzetnike koji su zainteresovani da dodatno razvijaju svoj posao u ovom gradu. Svako ko se odluči da se preseli u Tulsu dobiće 10 hiljada dolara pomoći tokom godine, prvo 2,500 dolara nadoknade za troškove selidbe, kao i 500 dolara mesečno do finalnih 1,500 dolara na kraju 12. meseca.

Grad koji je spreman da vam plati 10.000 dolara da se preselite u njegaKao deo nove inicijative, Tulsa u Oklahomi nudi 10 hiljada dolara, ali i mnoge druge beneficije svima onima koji odluče da se presele u ovaj grad radi posla u narednih godinu dana.

Projekat nosi naziv Tulsa Remote, a osnovala ga je fondacija porodice Džordža Kajzera s namerom da u grad dovede preduzetnike koji su zainteresovani da dodatno razvijaju svoj posao u ovom gradu.

Svako ko se odluči da se preseli u Tulsu dobiće 10 hiljada dolara pomoći tokom godine, prvo 2,500 dolara nadoknade za troškove selidbe, kao i 500 dolara mesečno do finalnih 1,500 dolara na kraju 12. meseca.

Oni koji prođu na konkursu živeće u novim, opremljenim stanovnima sa 33 odsto popusta na komunalije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik