Za imovinu Oboda ponudili 2,5 miliona eura

Bez autora
Nov 21 2018

Prijestonica Cetinje jedina je dostavila ponudu na oglas za kupovinu imovine Oboda. Kako se navodi, Prijestonica je ponudila 2,5 miliona eura, a riječ je o gornjem kompleksu nekadašnjeg privrednog giganta, površine oko 150 hiljada kvadrata, koji uključuje fabriku veš mašina, skladišta i kancelarije. Ponudu je u utorak u Privrednom sudu otvorio stečajni upravnik cetinjske fabrike Nikola Vujačić, u prisustvu punomoćnika Prijestonice Marka Brnovića. Uz ponudu je dostavljen dokaz o uplati depozita u iznosu od 25,51 hiljada eura, navodi se u zapisniku. Vujačić je naveo da ponuda Prijestonice ispunjava sve uslove propisane oglasom i da će odluku o njoj donijeti u propisanom roku tokom naredne sedmice.

Za imovinu Oboda ponudili 2,5 miliona euraPrijestonica Cetinje jedina je dostavila ponudu na oglas za kupovinu imovine Oboda, saznaju Dnevne novine.

Kako se navodi, Prijestonica je ponudila 2,5 miliona eura, a riječ je o gornjem kompleksu nekadašnjeg privrednog giganta, površine oko 150 hiljada kvadrata, koji uključuje fabriku veš mašina, skladišta i kancelarije.

Ponudu je u utorak u Privrednom sudu otvorio stečajni upravnik cetinjske fabrike Nikola Vujačić, u prisustvu punomoćnika Prijestonice Marka Brnovića.

“Uz ponudu je dostavljen dokaz o uplati depozita u iznosu od 25,51 hiljada eura”, navodi se u zapisniku u koji su Dnevne novine imale uvid.

Vujačić je naveo da ponuda Prijestonice ispunjava sve uslove propisane oglasom i da će odluku o njoj donijeti u propisanom roku tokom naredne sedmice.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik