Brendovi Agrokomerca na policama u SAD na zahtjev kupaca

Bez autora
Nov 21 2018

U 2018. godini kompanija AC Food treći put, na zahtjev kupaca, šalje svoje proizvode i dobro poznate brendove na tržište Sjedinjenih Američkih Država. Podsjetimo da je AC Food, kao dio tešanjske AS Grupacije, preuzeo pogone Agrokomerca. Među brendovima koji se mogu naći na policama većih trgovačkih lanaca, pored Topsa tu su i novi proizvodi poput čajnih kolutića, kafe Emine mljevene na kamenim mlinovima ali i kiselog programaza kojeg vlada veliko interesovanje. Iz kompanije AC Food ističu da su reakcije kupaca odlične jer su prepoznali da se radi o proizvodima koji imaju potencijala i koji na tom tržištu nemaju slične konkurencije.

Brendovi Agrokomerca na policama u SAD na zahtjev kupacaU 2018. godini kompanija AC Food treći put, na zahtjev kupaca, šalje svoje proizvode i dobro poznate brendove na tržište Sjedinjenih Američkih Država. Podsjetimo da je AC Food, kao dio tešanjske AS Grupacije, preuzeo pogone Agrokomerca.

Među brendovima koji se mogu naći na policama većih trgovačkih lanaca, pored Topsa tu su i novi proizvodi poput čajnih kolutića, kafe Emine mljevene na kamenim mlinovima ali i kiselog programaza kojeg vlada veliko interesovanje.

Iz kompanije AC Food ističu da su reakcije kupaca odlične jer su prepoznali da se radi o proizvodima koji imaju potencijala i koji na tom tržištu nemaju slične konkurencije.

"Imamo povratne informacije koje se odnose na veliko zadovoljstvo potrošača u Sjedinjenim Američkim Državama. Kupac je prezadovoljan kvalitetom naših proizvoda koji zadovoljavaju sve standarde. Naši brendovi pozicionirani su na police velikog broja prodajnih objekata. Tržište nam je otvoreno i napravili smo sistem izvoza koji u cjelosti funkcioniše pouzdano. U narednom periodu planiramo novu isporuku većih količina. Sretni smo zbog činjenice da su kupci i potrošači prepoznali neprikosnoven kvalitet i da su reakcije više nego pozitivne", ističe Ševal Delić, direktor kompanije AC Food.

Osim SAD-a, AC Food izvozi u još u Hrvatsku, Irak, Srbiju, na Kosovo, Crnu Goru, Makedoniju, Australiju, Sloveniju i Austriju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik