"Ryanair": Rasprodaja aviokarata po cijeni od 4,99 eura za zimska putovanja

Bez autora
Nov 21 2018

Aviokompanija "Ryanair" saopćila je danas da je produžila "Cyber Week" ponudu od 250.000 mjesta po cijeni od 4,99 eura za putovanja u decembru i januaru, koja su za rezervaciju dostupna do ponoći. Zainteresirani putnici trebali bi pratiti internet-stranice ove kompanije za najnovije "Cyber week" dnevne ponude, među kojima će najniže cijene u Evropi biti još niže. Danas je treći dan naše sedmodnevne rasprodaje "Cyber week", pa smo zbog velike zainteresiranosti za još 24 sata produžili prodaju mjesta po cijeni od 4,99 eura, navode iz ove aviokompanije. Iz "Ryanaira" je saopćeno da je u njihovoj ponudi i iznajmljivanje automobila sa 70 posto popusta, čime svojim korisnicima osiguravaju još veće uštede.

"Ryanair": Rasprodaja aviokarata po cijeni od 4,99 eura za zimska putovanjaAviokompanija "Ryanair" saopćila je danas da je produžila "Cyber Week" ponudu od 250.000 mjesta po cijeni od 4,99 eura za putovanja u decembru i januaru, koja su za rezervaciju dostupna do ponoći. 

Zainteresirani putnici trebali bi pratiti internet-stranice ove kompanije (Ryanair.com) za najnovije "Cyber week" dnevne ponude, među kojima će najniže cijene u Evropi biti još niže.

- Danas je treći dan naše sedmodnevne rasprodaje "Cyber week", pa smo zbog velike zainteresiranosti za još 24 sata produžili prodaju mjesta po cijeni od 4,99 eura - navode iz ove aviokompanije.

Iz "Ryanaira" je saopćeno da je u njihovoj ponudi i iznajmljivanje automobila sa 70 posto popusta, čime svojim korisnicima osiguravaju još veće uštede.


Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik