Nutela dobija rivala, početak kraja njene slave

Bez autora
Nov 25 2018

Italijanska kompanija Barila lansira svoj novi proizvod koji će izgleda sa trona skinuti najjači čokoladni brend – Nutelu. Omiljeni krem dugo je bio privilegovan na policama supermarketa, ali se suočava sada s napadom rivala koji je stekao slavu na rafovima u sektoru testenina.Barilla, poznata po svojim špagetima i makaronima u plavim kutijama naredne godine sprema veliki udar ali i izazov Nuteli koja je globalni fenomen još od osamdesetih. Nutela, koju je lansirao Ferero omiljena je među Italijanaima ali i i širom sveta. Kompanija beleži godišnju prodaju od više od dve milijarde evra.

Nutela dobija rivala, početak kraja njene slaveItalijanska kompanija Barila lansira svoj novi proizvod koji će izgleda sa trona skinuti najjači čokoladni brend – Nutelu.

Omiljeni krem dugo je bio privilegovan na policama supermarketa, ali se suočava sada s napadom rivala koji je stekao slavu na rafovima u sektoru testenina.

Barilla, poznata po svojim špagetima i makaronima u plavim kutijama naredne godine sprema veliki udar ali i izazov Nuteli koja je globalni fenomen još od osamdesetih, piše Rojters.

Nutela, koju je lansirao Ferero omiljena je među Italijanaima ali i i širom sveta. Kompanija beleži godišnju prodaju od više od dve milijarde evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik