U BiH stigao novi luksuzni coupe Bentley Continental GT

Bez autora
Nov 27 2018

Najveći autosalon u regiji AS Kramar svojom ponudom i uslugom već je bezbroj puta dokazao kako je “za klasu bolji”. Svoj slogan potvrđuje ponovno nabavom rijetko viđenog novog Bentleyja Continentala GT-a, luksuznog Coupea sa 635 konjskih snaga i najboljeg Grand Tourera na svijetu. AS Kramar fotografije ovoga luksuznog automobila, nabavljenoga po posebnoj želji kupca, podijelio je na svom Instagram profilu. Inače, riječ je o trećoj generaciji najprodavanijeg Bentleya koji kombinira usredotočenost na performanse s luksuzom ručne izrade i najmodernije tehnologije. Srce novog Continentala GT je potpuno nova, usavršena izvedba šestolitarskog W12 TSI twin-turbo motora od 635 KS i 900 Nm, koji je po prvi put uparen s automatskim osambrzinskim mjenjačem s dvije spojke za brže i učinkovitije izmjene te poboljšanu ekonomičnost.

U BiH stigao novi luksuzni coupe Bentley Continental GTNajveći autosalon u regiji AS Kramar svojom ponudom i uslugom već je bezbroj puta dokazao kako je “za klasu bolji”. Svoj slogan potvrđuje ponovno nabavom rijetko viđenog novog Bentleyja Continentala GT-a, luksuznog Coupea sa 635 konjskih snaga i najboljeg Grand Tourera na svijetu.

AS Kramar fotografije ovoga luksuznog automobila, nabavljenoga po posebnoj želji kupca, podijelio je na svom Instagram profilu. Link na kojem se može vidjeti više fotografija novog Bentleyja Continentala GT-a: https://www.instagram.com/auto_salon_kramar/.

Inače, riječ je o trećoj generaciji najprodavanijeg Bentleya koji kombinira usredotočenost na performanse s luksuzom ručne izrade i najmodernije tehnologije.

Srce novog Continentala GT je potpuno nova, usavršena izvedba šestolitarskog W12 TSI twin-turbo motora od 635 KS i 900 Nm, koji je po prvi put uparen s automatskim osambrzinskim mjenjačem s dvije spojke za brže i učinkovitije izmjene te poboljšanu ekonomičnost.

Zahvaljujući svemu navedenom, i po prvi put Sport Launch modu, novi Continental GT do “stotke” stiže za 3,7 sekundi, a ubrzanje prestaje tek pri 333 km/h.

Najveća brzina postiže se u šestom stupnju prijenosa, dok su sedmi i osmi namijenjeni krstarenju po autocestama uz nisku potrošnju. W12 motor ima mogućnost gašenja šest cilindara kad nema potrebe za punom snagom motora, čime dodatno smanjuje potrošnju i emisiju CO2 koja sad iznosi 278 g/km, odnosno 16% manje nego u prijašnjoj izvedbi.

Iz AS Kramar rekli su nam da je vozilo naručeno prema željama i zahtjevima kupca, a poštujući izbor istog, cijena ovog Bentleyja ostaje tajna.

Spomenuti Bentley samo je jedno od tisuću vozila koje Autosalon Kramar nudi svojim potencijalnim kupcima. Nerijetko je riječ o automobilima koji koštaju stotine tisuća maraka i ne mogu se uživo vidjeti nigdje drugo u Bosni i Hercegovini.

Nedavno je Autosalon Kramar, također po želji kupca, uspješno isporučio automobil Lamborghini Huracana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik