Raspisan tender za dionicu puta Plav-Dečani

Bez autora
Nov 29 2018

Raspisan je tender za izradu Idejnog rješenja i Glavnog projekta za izgradnju puta Plav– Babino polje–Bogićevica, koji ujedno predstavlja i prvu dionicu budućeg regionalnog puta Plav-Dečani. Potpredsjednik Opštine Nihad Canović je izrazio zadovoljstvo povodom raspisivanja tendera, te naglasio značaj realizacije ovog projekta koji stvara preduslove za punu valorizaciju prirodnih potencijala Babinog polja, Bogićevice, Hridskog jezera, saopšteno je iz Opštine Plav. Canović je naglasio da vjeruje da će se nakon izrade projektne dokumentacije odmah krenuti u realizaciju narednih faza projekta.

Raspisan tender za dionicu puta Plav-DečaniRaspisan je tender za izradu Idejnog rješenja i Glavnog projekta za izgradnju puta Plav– Babino polje–Bogićevica, koji ujedno predstavlja i prvu dionicu budućeg regionalnog puta Plav-Dečani.

"Potpredsjednik Opštine Nihad Canović je izrazio zadovoljstvo povodom raspisivanja tendera, te naglasio značaj realizacije ovog projekta koji stvara preduslove za punu valorizaciju prirodnih potencijala Babinog polja, Bogićevice, Hridskog jezera", saopšteno je iz Opštine Plav.

Canović je naglasio da vjeruje da će se nakon izrade projektne dokumentacije odmah krenuti u realizaciju narednih faza projekta.

"Prema tenderskoj dokumentaciji, planirani projekat treba da predvidi rekonstrukciju koja će unaprijediti tehničke karakteristike puta tako da, sa sadašnjeg ranga lokalnog puta, dostigne nivo regionalnog puta. Direkcija za javne radove je raspisala tender u utorak, 27. novembra, a zadnji rok za dostavljanje ponuda je 19. decembar 2018. Procijenjena vrijednost izrade projektne dokumentacije je 160.000 eura", naglasili su iz Opštine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik