Domaćim firmama dodeljeni zeleni inovacioni vaučeri

Bez autora
Nov 29 2018

Zeleni inovacioni vaučeri Evropske banke za obnovu i razvoj, u ukupnom iznosu od 135.000 evra, dodeljeni su danas domaćim preduzećima kao podsticaj projektima za inovativna rešenja u oblasti zelenih tehnologija.Na skupu u beogradskom hotelu "Metropol" nagrađeno je osam preduzeća, a tom prilikom je najavljen i novi konkurs za podelu vaučera u vrednosti od 50.000 evra. Nagrađeni su projekti iz oblasti poljoprivrede, energetske i resursne efikasnosti, upravljanja otpadom, obnovljivih izvora energije i ekoloških proizvoda. Program zelenih inovacionih vaučera pokrenut je pre godinu dana, a na taj način je finansirano 29 projekata vaučerima ukupne vrednosti od 435.000 evra.

Domaćim firmama dodeljeni zeleni inovacioni vaučeriZeleni inovacioni vaučeri Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD), u ukupnom iznosu od 135.000 evra, dodeljeni su danas domaćim preduzećima kao podsticaj projektima za inovativna rešenja u oblasti zelenih tehnologija.

Na skupu u beogradskom hotelu "Metropol" nagrađeno je osam preduzeća, a tom prilikom je najavljen i novi konkurs za podelu vaučera u vrednosti od 50.000 evra.

Nagrađeni su projekti iz oblasti poljoprivrede, energetske i resursne efikasnosti, upravljanja otpadom, obnovljivih izvora energije i ekoloških proizvoda.

Program zelenih inovacionih vaučera pokrenut je pre godinu dana, a na taj način je finansirano 29 projekata vaučerima ukupne vrednosti od 435.000 evra.

Preduzeća zainteresovana za vaučere mogu da se prijave na internet stranici http://inovacionivauceri.ebrd.rs.

Program zelenih inovacionih vaučera implementira EBRD, finansira Austrijski DRIVE (Delivering Resource Efficiency Investments) program, uz podršku Centralnoevropske inicijative (CEI) iz Italije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik