Čapljina: Zatvoren hotel "Mogorjelo"

Bez autora
Dec 04 2018

Jedan od statusnih simbola Čapljine, hotel “Mogorjelo”, zatvorio je proteklog tjedna svoja vrata. Naime, objekt po kojemu je Čapljina prepoznatljiva proteklih godina, kao i u prijeratnom razdoblju, više nije mjesto okupljanja mještana. Zbog promjene u vlasničkoj strukturi hotel je zatvoren do daljnjeg, a njegova sudbina nije poznata. U svakom slučaju, mjesto okupljanja, mjesto ispijanja kave, mjesto održavanja mnogih proslava, od krštenja i vjenčanja preko svečanih ručkova i sličnih događaja otišlo je u povijest. Naime, radilo se o jedinom objektu hotelskog smještaja u Čapljini u kojemu je proteklih godina ostvareno na desetke tisuće noćenja.

Čapljina: Zatvoren hotel "Mogorjelo"Jedan od statusnih simbola Čapljine, hotel “Mogorjelo”, zatvorio je proteklog tjedna svoja vrata.

Naime, objekt po kojemu je Čapljina prepoznatljiva proteklih godina, kao i u prijeratnom razdoblju, više nije mjesto okupljanja mještana, piše Caportal.net.

Zbog promjene u vlasničkoj strukturi hotel je zatvoren do daljnjeg, a njegova sudbina nije poznata. U svakom slučaju, mjesto okupljanja, mjesto ispijanja kave, mjesto održavanja mnogih proslava, od krštenja i vjenčanja preko svečanih ručkova i sličnih događaja otišlo je u povijest.

Naime, radilo se o jedinom objektu hotelskog smještaja u Čapljini u kojemu je proteklih godina ostvareno na desetke tisuće noćenja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik