Uspostavlja se aviolinija Banja Luka - Berlin

Bez autora
Dec 04 2018

Iz Banje Luke će od marta naredne godine biti uvedena aviolinija za Berlin, najavili su predstavnici kompanije Ryanair, koji su prije mjesec povezali najveći grad RS-a sa Stockholmom, Bruxellesom i Memingenom. Predstavnici te irske low-cost aviokompanije izrazili su zadovoljstvo dosadašnjim prometom putnika na banjalučkom aerodromu. I ministar saobraćaja i veza Neđo Trninić smatra da se saradnja sa tom niskobudžetnom kompanijom pokazala kao pravi pogodak, o čemu, kako je rekao, govore podaci o prometu putnika, kojih je za manje od mjesec dana na banjalučkom aerodromu bilo gotovo 10.000 na sve tri spomenute linije.

Uspostavlja se aviolinija Banja Luka - BerlinIz Banje Luke će od marta naredne godine biti uvedena aviolinija za Berlin, najavili su predstavnici kompanije Ryanair, koji su prije mjesec povezali najveći grad RS-a sa Stockholmom, Bruxellesom i Memingenom, prenosi Fena.

Predstavnici te irske low-cost aviokompanije izrazili su zadovoljstvo dosadašnjim prometom putnika na banjalučkom aerodromu.

I ministar saobraćaja i veza Neđo Trninić smatra da se saradnja sa tom niskobudžetnom kompanijom pokazala kao pravi pogodak, o čemu, kako je rekao, govore podaci o prometu putnika, kojih je za manje od mjesec dana na banjalučkom aerodromu bilo gotovo 10.000 na sve tri spomenute linije.

Kaže da je taj broj putnika najbolji pokazatelj da iz Banje Luke treba uspostaviti još aviolinija.

Trninić je najavio da će zbog povećanog prometa na tom aerodromu biti zaposleno deset novih ljudi.

I direktor Aerodroma RS Duško Kovačević je rekao da će uskoro biti raspisan konkurs za prijem deset radnika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik