Osmogodišnji dječak na YouTubeu za godinu dana zaradio 22 miliona dolara

Bez autora
Dec 04 2018

Osmogodišnji dječak koji ocjenjuje dječje igračke zaradio je 2018. na YouTubeu 22 miliona dolara, najviše od svih youtubera. Časopis Forbes objavio je da je mali Ryan s kanala “Ryan Toys Review” premašio Jakea Paula za 500.000 dolara.Video snimke objavljuje gotovo svaki dan, a ona u kojem reklamira veliko plavo jaje sa svojim licem od nedjelje je imala više od milion pregleda. Na trećem je mjestu kanal The Dude Perfect sa zaradom od 20 miliona dolara. Ryanovi prihodi udvostručili se u odnosu na prethodnu godinu.

Osmogodišnji dječak na YouTubeu za godinu dana zaradio 22 miliona dolaraOsmogodišnji dječak koji ocjenjuje dječje igračke zaradio je 2018. na YouTubeu 22 miliona dolara, najviše od svih youtubera, piše u ponedjeljak BBC.

Časopis Forbes objavio je da je mali Ryan s kanala “Ryan Toys Review” premašio Jakea Paula za 500.000 dolara.

Video snimke objavljuje gotovo svaki dan, a ona u kojem reklamira veliko plavo jaje sa svojim licem od nedjelje je imala više od milion pregleda, prenosi Hina.

Na trećem je mjestu kanal The Dude Perfect sa zaradom od 20 miliona dolara, prenosi Forbes.

Ryanovi prihodi udvostručili se u odnosu na prethodnu godinu.

Kada ga je novinar ABC-a upitao zašto djeca vole njegove snimke, Ryan je odgovorio: “Jer sam zabavan i smiješan!”:

Otkako su kanal u martu 2015. otvorili njegovi roditelji, Ryanove video snimke pregledane su gotovo 26 milliona puta, a prati ga 17.3 miliona ljudi.

U Forbesu kažu da samo jedan od 22 miliona dolara dolazi od oglasa koji se prikazuju prije videa, dok su ostali zarađeni od sponzoriranih postova.

Walmart je u avgustu počeo prodavati liniju ekskluzivnih igračaka i odjeće “Ryanov svijet”, pa bi ti prihodi trebali iduće godine značajno povećati dječakovu zaradu.

Budući da je još maloljetno dijete, 15 odsto njegovih prihoda ide na bankovni račun kojim će raspolagati kada postane punoljetan.

Njegova sestra bliznakinje takođe se pojavljuje u nekim videima na povezanom YouTube kanalu “Ryan’s Family Review”.

Daniel Middleton, igrač videoigre Minecraft koji je predvodio listu 2017. sa 16.5 miliona dolara, pao je na 4. mjesto.

Dok je Jake Paul skočio sa šestog na drugo mjesto, njegov brat Logan Paul pao je na Forbesovoj listi na 10. poziciju sa 14.5 miliona dolara, ipak 3 miliona više nego 2017.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik