Kompanija Kargo počinje da posluje i u Švajcarskoj

Bez autora
Dec 04 2018

Kompanija iz Srbije Kargo danas je saopštila da je će sredinom decembra ove godine početi da posluje i u Švajcarskoj, a Cirih će biti prvi grad će biti dostupna ta aplikacija za taksi prevoz. Kargo je sporazum o saradnji potpisao sa švajcarskim prevoznikom Züritaxi 7x2 i dogovoreno je da se koriste usluge samo vlasnika hibridnih automobila. Cilj kompanije je da izvozimo našu pamet i rešenja na kojima rade inženjeri, dizajneri i programeri iz Srbije. Drago nam je da svet počinje da prepoznaje našu aplikaciju, koja će se sada naći rame uz rame sa najpoznatijim aplikacijama na svetu koje pružaju uslugu prevoza, rekao je direktor Karga Vuk Guberinić. Vlasnik “Züri taxi 7x2“ Cihan Cevik je rekao da se veruje da će uz Kargo aplikaciju ta firma poboljšati uslugu prevoza koju nude građanima Ciriha.

Kompanija Kargo počinje da posluje i u ŠvajcarskojKompanija iz Srbije Kargo (CarGo) danas je saopštila da je će sredinom decembra ove godine početi da posluje i u Švajcarskoj, a Cirih će biti prvi grad će biti dostupna ta aplikacija za taksi prevoz.

Kargo je sporazum o saradnji potpisao sa švajcarskim prevoznikom Züritaxi 7x2 i dogovoreno je da se koriste usluge samo vlasnika hibridnih automobila.

"Cilj kompanije je da izvozimo našu pamet i rešenja na kojima rade inženjeri, dizajneri i programeri iz Srbije. Drago nam je da svet počinje da prepoznaje našu aplikaciju, koja će se sada naći rame uz rame sa najpoznatijim aplikacijama na svetu koje pružaju uslugu prevoza", rekao je direktor Karga Vuk Guberinić.

Vlasnik “Züri taxi 7x2“ Cihan Cevik je rekao da se veruje da će uz Kargo aplikaciju ta firma poboljšati uslugu prevoza koju nude građanima Ciriha.

Kompanija Kargo nastala je u Beogradu 2015. godine i ima saradnju sa 250 firmi u Srbiji koje preko te aplikacije obezbeđuju prevoz svojim zaposlenima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik