Sajam automobila u Kragujevcu od 7. do 9. decembra

Bez autora
Dec 07 2018

Trinaesti po redu Sajam automobila „Auto Expo 2018“, u Kragujevcu će biti organizovan uoči i tokom predstojećeg vikenda, od 7. do 9. decembra.Na Gradskom sajmištu „Šumadija sajam“ najnovije modele javnosti će predstaviti najpoznatije svetske kompanije i brendovi, među kojima su Džip, Fijat, Alfa Romeo, Folksvagen, Land Rover, Jaguar, Mazda, Škoda, Dačija, Hjundai, Tojota, Ford i drugi. Svoje ponude na Sajmu će predstaviti brojne lizing kompanije, osiguravajuće kuće i banke, dok su u pratećem program najavljeni stručni skupovi, te kulturno-zabavne manifestacije.

Sajam automobila u Kragujevcu od 7. do 9. decembraTrinaesti po redu Sajam automobila „Auto Expo 2018“, u Kragujevcu će biti organizovan uoči i tokom predstojećeg vikenda, od 7. do 9. decembra.

Na Gradskom sajmištu „Šumadija sajam“ najnovije modele javnosti će predstaviti najpoznatije svetske kompanije i brendovi, među kojima su Džip (Jeep), Fijat, Alfa Romeo, Folksvagen, Land Rover, Jaguar, Mazda, Škoda, Dačija, Hjundai, Tojota, Ford i drugi.

Svoje ponude na Sajmu će predstaviti brojne lizing kompanije, osiguravajuće kuće i banke, dok su u pratećem program najavljeni stručni skupovi, te kulturno-zabavne manifestacije.

Organizator Sajma automobila u Kragujevcu je „Šumadija sajam“, a pokrovitelj je gradska uprava.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik