Sarajevo-osiguranje preuzelo stanice za tehnički pregled u Kalesiji i Mostaru

Bez autora
Dec 05 2018

Uskoro preuzimamo stanicu za tehnički pregled vozila u Kalesiji i Mostaru, navode iz Sarajevo-osiguranja, napominjući da je društvo u ovoj godini već preuzelo stanice u Brezi i Gornjem Vakufu. Društvo danas ima ukupno 14 modernih stanica za tehnički pregled vozila na području Bosne i Hercegovine. Nova poslovna jedinica Sarajevo-osiguranja otvorena je danas u Tuzli na adresi Maršala Tita 2A. Iz najveće domaće osiguravajuće kuće u Bosni i Hercegovini saopćeno je da će 17. decembra Sarajevo-osiguranje moderan centar otvoriti i u Zenici, prenosi NAP. Sarajevo-osiguranje je među vodećim osiguravajućim društvima u BiH, osnovano prije 70 godina.

Sarajevo-osiguranje preuzelo stanice za tehnički pregled u Kalesiji i Mostaru"Uskoro preuzimamo stanicu za tehnički pregled vozila u Kalesiji i Mostaru", navode iz Sarajevo-osiguranja, napominjući da je društvo u ovoj godini već preuzelo stanice u Brezi i Gornjem Vakufu.

Društvo danas ima ukupno 14 modernih stanica za tehnički pregled vozila na području Bosne i Hercegovine.

Nova poslovna jedinica Sarajevo-osiguranja otvorena je danas u Tuzli na adresi Maršala Tita 2A.

Iz najveće domaće osiguravajuće kuće u Bosni i Hercegovini saopćeno je da će 17. decembra Sarajevo-osiguranje moderan centar otvoriti i u Zenici, prenosi NAP.

Sarajevo-osiguranje je među vodećim osiguravajućim društvima u BiH, osnovano prije 70 godina. U 2018. godini su zabilježili 3,5 miliona KM veći rast poslovanja u odnosu na prošlu godinu, a projekcije govore da bi trend rasta trebao biti nastavljen i naredne godine.

Društvo danas ima ukupno 14 modernih stanica za tehnički pregled vozila na području Bosne i Hercegovine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik