Francuski ASL Airlines otvara liniju Beograd- Pariz

Bez autora
Dec 06 2018

Francuska aviokompanija ASL Airlines France će 24. juna 2019. uspostaviti direktnu avio liniju između Pariza i Beograda sa dva leta nedeljno, ponedeljkom i četvrtkom. Linija će biti sezonska i trajaće sve do 5. septembra 2019. Na održanoj konferenciji za novinare u Beogradu, predstavnici ove kompanije su najavili otvaranje nove linije, a generalni direktor Žan-Fransoa Dominiak je po prvi put predstavio ovu kompaniju javnosti u Srbiji. Počinjemo sa našim letovima u sred letnje sezone, kada je potražnja na vrhuncu, čime želimo da odgovorimo na potrebe srpske zajednice u regionu Pariza, ali i da povećamo turističku i poslovnu razmenu između naše dve zemlje. Suština našeg posla je održavanje ekonomskih, kulturnih i turističkih veza zbog čega smo osmislili slogan "Avioni za narod".

Francuski ASL Airlines otvara liniju Beograd- ParizFrancuska aviokompanija ASL Airlines France će 24. juna 2019. uspostaviti direktnu avio liniju između Pariza i Beograda sa dva leta nedeljno, ponedeljkom i četvrtkom. Linija će biti sezonska i trajaće sve do 5. septembra 2019.

Na danas održanoj konferenciji za novinare u Beogradu, predstavnici ove kompanije su najavili otvaranje nove linije, a generalni direktor Žan-Fransoa Dominiak (Jean-François Dominiak) je po prvi put predstavio ovu kompaniju javnosti u Srbiji.

"Počinjemo sa našim letovima u sred letnje sezone, kada je potražnja na vrhuncu, čime želimo da odgovorimo na potrebe srpske zajednice u regionu Pariza, ali i da povećamo turističku i poslovnu razmenu između naše dve zemlje. Suština našeg posla je održavanje ekonomskih, kulturnih i turističkih veza zbog čega smo osmislili slogan "Avioni za narod".

Beograd - Pariz sa aviokompanijom ASL Airlines France

Ponedeljkom i četvrtkom

- Polazak iz Pariza (CDG) u 18.20 - dolazak u Beograd u 20.40 (trajanje leta 2 sata 20 minuta)

- Polazak iz Beograda u 21.40 - dolazak u Pariz (CDG) u 00.05 ( trajanje leta 2 sata 25 minuta)

* Sva vremena su lokalna

Osnovna ponuda aviokompanije ASL Airlines France, tokom udarne letnje sezone, savršeno zadovoljava potrebe porodica i turista za putovanjem uz cenu karte u jednom smeru iz Beograda već od 69 evra omogućavajući putnicima da po svojim željama  izaberu nivo, kvalitet i komfor.

Letovi od/do Pariza će se obavljati sa aerodroma Šarl de Gol (CDG) i Terminala 3, inače najnovijeg od svih i odlično povezanim sa mrežom gradskog prevoza i drumskim saobraćajnicama što dodatno doprinosi udobnom putovanju.

Letove će obavljati avioni Boeing 737-700, sa putničkom kabinom u jedinstvenoj ekonomskoj klasi, kapaciteta 147 sedišta.

Kompletna usluga uz niske cene: već od 69 evra* za polaske iz Beograda

Cena karte uključuje:

- sve pripadajuće takse
- 10 kg ručnog (kabinskog) prtljaga
- Mogućnost  izbora sedišta online preko sajta www.aslairlines.fr.
- Zabavni sistem tokom leta

*cene su u evrima za putovanja iz Beograda

Fleksibilne cene

ASL Airlines France nudi fleksibilne tarife kojima odgovara na posebne potrebe putnika bilo da se radi o porodičnim posetama, odlasku na odmor i poslovnom putovanju.

Različite mogućnosti su dostupne: karta u jednom smeru ili povratna, karta sa ili bez prtljaga, promenjiva ili nepromenjiva, refundabilna ili nerefundabilna. Sve ove opcije mogu biti kombinovane nudeći mogućnost rezervacije povratnog putovanja sa odlaskom prema jednoj tarifi, a povratkom prema drugoj.

Letnja sezona 2019.

Tokom letnje sezone 2019, ASL Airlines France će održavati 9 redovnih linija od kojih su dve nove*: Pariz (CDG) - Beograd*, Pariz (CDG) - Tunis*, Pariz (CDG) - Tel Aviv, Pariz (CDG) - Alžir, Pariz (CDG) - Udžda (Maroko), Strazbur - Udžda, Bastija - Udžda, Bordo - Oran, Perpinjan - Oran.

Aviokompanija, takođe, obavlja i brojne čarter letove za mnoge evopske turoperatore većinom iz Francuske do popularnih turističkih destinacija na Mediteranu

Rezervisanje leta

Putnici mogu rezervisati let preko sajta www.aslairlines.fr, i u bilo kojoj turističkoj agenciji u Srbiji. Prilikom rezervacije, bilo preko sajta ili agencije, putnici će imati mogućnost besplatnog izbora sedišta. Preko sajta www.aslairlines.fr je moguće izvršiti i online prijavu na let (online check-in)

O aviokompaniji ASL Airlines France

ASL Airlines France je jedna od najpoznatijih francuskih aviokompanija sa bazom na pariskom aerodromu Šarl de Gol (CDG). ASL Airlines France nudi brojne usluge u oblasti vazdušnog saobraćaja kao što su redovni letovi, letnje serije čartera, ad-hoc čarteri, kako za putnike tako isto i za robu.

Kao naslednik aviokompanije Aeropostale, ASL Airlines France je članica međunarodne avio grupacije ASL Aviation Holdings. Već više od 20 godina pružamo usluge čarter saobraćaja za najveće francuske i evropske turoperatore.

Aviokompanija koristi flotu od 15 aviona Beoing 737. Kompanija je gradila svoju reputaciju besprekornim putničkim servisom i izlazila u susret tražnji i putničkim zahtevima kako bi osnažila kvalitet usluge koju pruža putnicima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik