Natječaj za most na Savi ponovo nije zatvoren

Bez autora
Dec 08 2018

Natječaj za izgradnju mosta preko Save kod Gradiške nije zatvoren ni u petak, ponovno zbog velikog interesa ponuđača. Zainteresirani ponuđači imaju rok još nekoliko sati da dostave pitanja ukoliko imaju nejsanoća o uvjetima natječaja, potvrđeno je u Ministarstvu prometa i veza BiH. Tajnik ministarstva Igor Pejić objašnjava da je samo u posljednjih nekoliko dana stiglo više od 20 novih pitanja. Ako ni jedan izvođač do sutra, eventualno do nekih popodnevnih sati u prihvatljivo vrijeme ne pošalje bilo kakvo pitanje, a to je moguće putem elektronskog oglasnika Javne nabavke Republike Hrvatske, isti natječaj se otvara 18. prosinca u Hrvatskim cestama u Zagrebu, kaže Pejić. On objašnjava da se izvođačima mora odgovoriti na sva pitanja i najsitnije nejasnoće, zbog transparentnosti i vrijednosti projekta.

Natječaj za most na Savi ponovo nije zatvorenNatječaj za izgradnju mosta preko Save kod Gradiške nije zatvoren ni u petak, ponovno zbog velikog interesa ponuđača.

Zainteresirani ponuđači imaju rok još nekoliko sati da dostave pitanja ukoliko imaju nejsanoća o uvjetima natječaja, potvrđeno je ATV-u u Ministarstvu prometa i veza BiH.

Tajnik ministarstva Igor Pejić objašnjava da je samo u posljednjih nekoliko dana stiglo više od 20 novih pitanja.

"Ako ni jedan izvođač do sutra (subota), eventualno do nekih popodnevnih sati u prihvatljivo vrijeme ne pošalje bilo kakvo pitanje, a to je moguće putem elektronskog oglasnika Javne nabavke Republike Hrvatske, isti natječaj se otvara 18. prosinca u Hrvatskim cestama u Zagrebu", kaže Pejić.

Pejić objašnjava da se izvođačima mora odgovoriti na sva pitanja i najsitnije nejasnoće, zbog transparentnosti i vrijednosti projekta.

Ovih dana usijale su se linije između Ministarstva, Hrvatskih autocesta i "Autoputeva RS", kako bi zainteresirani izvođači blagovremeno dobili odgovore i inforamcije na do sada pristiglih više od 180 pitanja.

I iz Hrvatskih Cesta su kratko odgovorili da će ponude biti otvorene 18. prosinca.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik