Trenkwalder među najboljima

Bez autora
Apr 30 2010

Portal Poslovi.rs nastavlja svakog meseca da proglašava najboljeg poslodavca u Srbiji i za mesec mart 2010. godine predstavlja kompaniju Trenkwalder kadrovske usluge. Kompanija Trenkwalder je u prethodnom mesecu imala najviše objavljenih oglasa za slobodna radna mesta i najveći broj apliciranja kandidata preko portala Poslovi.rs.Pored toga, Trenkwalder je još jednom pokazao da je važan strateški partner mnogim kompanijama u Srbiji i da svoje 20-otogodišnje internacionalno iskustvo nesebično proširuje i u našoj zemlji. Detaljnija prezentacija kompanije Trenkwalder kao poslodavca meseca predstavljena je u petom broju specijalizovanog magazina Karijera, koji je objavljen u ponedeljak 26. aprila...

Trenkwalder među najboljimaPortal Poslovi.rs nastavlja svakog meseca da proglašava najboljeg poslodavca u Srbiji i za mesec mart 2010. godine predstavlja kompaniju Trenkwalder kadrovske usluge.

Kompanija Trenkwalder je u prethodnom mesecu imala najviše objavljenih oglasa za slobodna radna mesta i najveći broj apliciranja kandidata preko portala Poslovi.rs. Pored toga, Trenkwalder je još jednom pokazao da je važan strateški partner mnogim kompanijama u Srbiji i da svoje 20-otogodišnje internacionalno iskustvo nesebično proširuje i u našoj zemlji.

Trenkwalder se tako pridružio ostalim kompanijama koje su u prethodnom periodu proglašavane najboljim poslodavcima: Verano grupa (poslodavac meseca - novembar 2009.), kompanije IDEA (poslodavac meseca - decembar 2009.), Delta Generali osiguranje (poslodavac meseca - januar 2010.) i Forma Ideale (poslodavac meseca - februar 2010.)

Svi navedeni poslodavci su dokazali da su izuzetno posvećeni kreiranju zdravog poslovnog okruženja koje pomaže zaposlenima da unaprede svoja znanja i veštine i da kroz ličnu afirmaciju na pravi način iskoriste svoj potencijal.

Detaljnija prezentacija kompanije Trenkwalder kao poslodavca meseca predstavljena je u petom broju specijalizovanog magazina Karijera, koji je objavljen u ponedeljak 26. aprila.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik