Hercegbosanske šume ispunile plan proizvodnje šumskih drvnih sortimenata

Bez autora
Dec 13 2018

Ispunivši godišnji plan proizvodnje šumskih drvnih sortimenata, ŠGD “Hercegbosanske šume” d.o.o. Kupres u ovoj kalendarskoj godini ostvarile su najveći uspjeh u proizvodnji u posljednjih pet godina. Iako se zbog vremenskih uvjeta u proizvodnju krenulo tek 20. travnja 2018. godine, s današnjim danom posječeno i otpremljeno oko 453.000 kubnih metara drveta, što je sto posto od planiranog, priopćeno je iz tog poduzeća. Do danas je ostvareno i preko 95 posto otpreme drvne mase iz sanitarnih sječa. Svi navedeni rezultati pokazatelj su da je ŠGD “Hercegbosanske šume” d.o.o. Kupres najsvjetlija točka gospodarstva Hercegbosanske županije te s vremenom unaprjeđuju svoje poslovanje uvođenjem novih tehnika i pravilno odgovaraju svim zahtjevima današnjice.

Hercegbosanske šume ispunile plan proizvodnje šumskih drvnih sortimenataIspunivši godišnji plan proizvodnje šumskih drvnih sortimenata, ŠGD “Hercegbosanske šume” d.o.o. Kupres u ovoj kalendarskoj godini ostvarile su najveći uspjeh u proizvodnji u posljednjih pet godina.

Iako se zbog vremenskih uvjeta u proizvodnju krenulo tek 20. travnja 2018. godine, s današnjim danom posječeno i otpremljeno oko 453.000 kubnih metara drveta, što je sto posto od planiranog, priopćeno je iz tog poduzeća.

Do danas je ostvareno i preko 95 posto otpreme drvne mase iz sanitarnih sječa (oko 22.000 metara kubnih).

Svi navedeni rezultati pokazatelj su da je ŠGD “Hercegbosanske šume” d.o.o. Kupres najsvjetlija točka gospodarstva Hercegbosanske županije te s vremenom unaprjeđuju svoje poslovanje uvođenjem novih tehnika i pravilno odgovaraju svim zahtjevima današnjice, navodi se u priopćenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik