"Optužbe kompanije "KarGo" neistinite i zlonamerne"

Bez autora
Dec 13 2018

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su optužbe kompanije "KarGo" na račun potpredsednice Vlade i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović neistinite, zlonamerne i do sada nezabeležene u poslovnoj komunikaciji. U saopštenju se navodi da Mihajlović vodi resor saobraćaja, i u resoru kojim upravlja ne nalaze se ni obična policija, ni policija u civilu, niti Komunalna policija, pa samim tim ona nema mogućnost da njima izdaje bilo kakve naloge. Sve ove činjenice su poznate svim građanima, osim izgleda kompaniji "KarGo".

"Optužbe kompanije "KarGo" neistinite i zlonamerne"Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su optužbe kompanije "KarGo" na račun potpredsednice Vlade i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović neistinite,  zlonamerne i do sada nezabeležene u poslovnoj komunikaciji.

U saopštenju se navodi da Mihajlović vodi resor saobraćaja, i u resoru kojim upravlja ne nalaze se ni obična policija, ni policija u civilu, niti Komunalna policija, pa samim tim ona nema mogućnost da njima izdaje bilo kakve naloge.

Sve ove činjenice su poznate svim građanima, osim izgleda kompaniji "KarGo". Optužiti potpredsednicu Vlade i ministarku građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture da je naredila policiji da zapleni automobile građana Srbije, i takvu neistinu poslati medijima, predstavlja klevetu, i ona će se prema ovim optužbama na taj način i ophoditi.

Svi državni organi treba da sprovode zakone u okviru svoje nadležnosti, prema svima podjednako. Ne treba zloupotrebljavati pripadnike policije koji svakodnevno rade težak i odgovoran posao.

Svaka aktivnost na suzbijanju nelegalnog prevoza predstavlja poštovanje zakona, čemu su Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i čitava Vlada Srbije potpuno posvećeni, dodaje se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik