Google otkriva gde smo najviše želeli da putujemo u 2018. godini

Bez autora
Dec 17 2018

Obavezan deo jednog putovanja jeste i prethodno informisanje putem Gugla. Kompanija Google je pred novogodišnje praznike objavila listu najtražnijih destinacija u tekućoj godini. Pa, hajmo redom.Putovanje u Irsku. Sve više i više turista guglalo je koji je najbolji način da isplaniraju u put u Irsku i posete Dablin, ali i divljine zapadne obale. Putovanje na Bahame. Da su oduvek bili simbol egzotike dokaz je i ova godina kada je planiranje puta na Bahame i dalje u top pet Gugl pretraga. Pa, ko ne želi da pliva sa ovim neodoljivim svinjama?

Google otkriva gde smo najviše želeli da putujemo u 2018. godiniObavezan deo jednog putovanja jeste i prethodno informisanje putem Gugla. Kompanija Google je pred novogodišnje praznike objavila listu najtražnijih destinacija u tekućoj godini. Pa, hajmo redom.

5. Putovanje u Irsku

Sve više i više turista guglalo je koji je najbolji način da isplaniraju u put u Irsku i posete Dablin, ali i divljine zapadne obale.

4. Putovanje na Bahame

Da su oduvek bili simbol egzotike dokaz je i ova godina kada je planiranje puta na Bahame i dalje u top pet Gugl pretraga. Pa, ko ne želi da pliva sa ovim neodoljivim svinjama?

3. Putovanje na Island

Island je ostao jedna od najbezbednijih destinacija na svetu, a njegova popularnost ne jenjava. Bilo da je to u pitanju Rejkjavik ili neka druga destinacija, turisti iz celog sveta obožavaju ovu destinaciju.

2. Putovanje u Pariz

Ipak, govorimo o najposećenijoj zemlji na svetu. Francuska je oduvek bila na meti turista, a posebno Pariz, grad svetlosti, koji se smatra najlepšim u Evropi.

1. Putovanje u Italiju

Prvo mesto ipak zauzima Italija, što je dokaz da klasika ne izlazi iz mode – istorija, hrana, prirordne lepote, mesto koje će bez obzira na turističke trendove izazivati najviše pažnje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik