Projekat "Srbija je u Evropi" u Beču

Bez autora
May 03 2010

U saradnji sa Evropskim pokretom u Srbiji, u Beču će tokom maja biti nastavljeno sprovođenje projekta „Srbija je u Evropi“. Ključne aktivnosti u realizaciji projekta su obučavanje članova srpskih klubova, udruženja, organizacija za pisanje projekata i apliciranja za sredstva iz fondova EU, evropskih gradskih i regionalnih fondova.Ovaj projekat Ministarstva je dugoročan i biće obuhvaćena srpska zajednica u svim zemljama Evropske unije. Projekat u Beču biće nastavljen uz podršku austrijskog Imigracionog fonda. Realizacija projekta nastavlja se tokom juna u Parizu.

Projekat U saradnji sa Evropskim pokretom u Srbiji, u Beču će tokom maja biti nastavljeno sprovođenje projekta „Srbija je u Evropi“.

Ključne aktivnosti u realizaciji projekta su obučavanje članova srpskih klubova, udruženja, organizacija za pisanje projekata i apliciranja za sredstva iz fondova EU, evropskih gradskih i regionalnih fondova. Ovaj projekat Ministarstva je dugoročan i biće obuhvaćena srpska zajednica u svim zemljama Evropske unije.

Projekat u Beču biće nastavljen uz podršku austrijskog Imigracionog fonda. Realizacija projekta nastavlja se tokom juna u Parizu.

Projekat “Srbija je u Evropi” otpočeo je u novembru prošle godine, a prva obuka sprovedena je u Nemačkoj.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik