WizzAir zbog daljeg širenja u BiH traži kabinsko osoblje u Tuzli

Bez autora
Jan 10 2019

WizzAir objavio je oglas kojim traži novo kabinsko osoblje na Međunarodnom aerodromu Tuzla zbog planirane daljnje ekspanzije u Bosni i Hercegovini.Očekuje se da će niskocjenovni avioprijevoznik potpisati novi četvorogodišnji ugovor sa upravom aerodroma Tuzla u prvoj polovini ove godine, za period novembar 2019 - novembar 2023. godine. Novim sporazumom o saradnji, Wizz Air će u svoju tuzlansku bazu dodati treći avion. Novo osoblje WizzAir će nastojati osigurati na regrutacijskom danu 14. januara 2019. godine u Golden Star Hotelu u Tuzli.

WizzAir zbog daljeg širenja u BiH traži kabinsko osoblje u TuzliWizzAir objavio je oglas kojim traži novo kabinsko osoblje na Međunarodnom aerodromu Tuzla zbog planirane daljnje ekspanzije u Bosni i Hercegovini.

Očekuje se da će niskocjenovni avioprijevoznik potpisati novi četvorogodišnji ugovor sa upravom aerodroma Tuzla u prvoj polovini ove godine, za period novembar 2019 - novembar 2023. godine.

Novim sporazumom o saradnji, Wizz Air će u svoju tuzlansku bazu dodati treći avion.

Novo osoblje WizzAir će nastojati osigurati na regrutacijskom danu 14. januara 2019. godine u Golden Star Hotelu u Tuzli.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik