“Emirejts” traži stjuardese u BiH

Bez autora
Jan 15 2019

Mladi i nezaposleni u BiH koji žele da grade karijeru u međunarodnoj kompaniji radeći dinamičan i uzbudljiv posao imaju priliku da se zaposle u jednoj od najpoznatijih avio-kompanija u svijetu, “Emirejts”, koja 1. februara dolazi u Sarajevo da održi kasting za kabinsko osoblje.Na Danima otvorenih vrata ove poznate avio-kompanije iz Ujedinjenih Arapskih Emirata svi zainteresovani će imati priliku da se upoznaju sa njenim radom, saznaju kako je biti dio njihovog tima i apliciraju za posao stjuardese ili stjuarda. Za pozicije koje se nude mogu se prijaviti i žene i muškarci, ali moraju ispunjavati niz uslova, uključujući navršenu 21 godinu u trenutku pridruživanja kompaniji i obavezan minimalan doseg od 212 centimetara prilikom stajanja na prstima.

“Emirejts” traži stjuardese u BiHMladi i nezaposleni u BiH koji žele da grade karijeru u međunarodnoj kompaniji radeći dinamičan i uzbudljiv posao imaju priliku da se zaposle u jednoj od najpoznatijih avio-kompanija u svijetu, “Emirejts”, koja 1. februara dolazi u Sarajevo da održi kasting za kabinsko osoblje.

Na Danima otvorenih vrata ove poznate avio-kompanije iz Ujedinjenih Arapskih Emirata svi zainteresovani će imati priliku da se upoznaju sa njenim radom, saznaju kako je biti dio njihovog tima i apliciraju za posao stjuardese ili stjuarda.

Za pozicije koje se nude mogu se prijaviti i žene i muškarci, ali moraju ispunjavati niz uslova, uključujući navršenu 21 godinu u trenutku pridruživanja kompaniji i obavezan minimalan doseg od 212 centimetara prilikom stajanja na prstima.

Budući stjuard ili stjuardesa moraju tečno govoriti engleski jezik i ne smiju imati ni vidljive tetovaže dok nose radnu uniformu.

Uz to, “Emirejts” traži kandidate koji će odražavati vrijednosti koje kompanije njeguje, poput profesionalnosti, empatičnosti, progresivnosti i vizionarstva.

- Kabinsko osoblje treba da bude pozitivno, sigurno, fleksibilno, prijateljski nastrojeno i željno da pomogne drugima. Važno je da se može prilagoditi novim ljudima, novim mjestima i novim situacijama - navedeno je u oglasu ove avio-kompanije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik