Netfliks najavio: Dižemo cene

Bez autora
Jan 16 2019

Kompanija Netfliks objavila da će cenu pretplate na svoje sadržaje podići sa dosadašnjih 11 dol To je prouzrokovalo skok indeksa na Njujorškoj berzi, ali i ljutnju korisnika.Već neko vreme sve više je optužbi da Netfliks ima loš izbor naslova, ali platforma uprkos tome beleži stabilan broj korisnika, te je najavila i poskupljenje svih paketa. Radi se o tome da korisnici mogu da očekuju poskupljenje u zavisnosti od toga koji su paket prethodno izabrali. Tako će osnovni paket koštati između osam i devet dolara, za onaj koji uključuje bolju rezoluciju, te mogućnost emitovanja na više uređaja biće neophodno između 11 i 13 dolara, dok će najskuplji paket koštati između 14 i 16 dolara, što Netfliks usluge čini skupljim od onoga što trenutno nudi HBO.

Netfliks najavio: Dižemo ceneKompanija Netfliks (Netflix) objavila da će cenu pretplate na svoje sadržaje podići sa dosadašnjih 11 dol To je prouzrokovalo skok indeksa na Njujorškoj berzi, ali i ljutnju korisnika.

Već neko vreme sve više je optužbi da Netfliks ima loš izbor naslova, ali platforma uprkos tome beleži stabilan broj korisnika, te je najavila i poskupljenje svih paketa.

Radi se o tome da korisnici mogu da očekuju poskupljenje u zavisnosti od toga koji su paket prethodno izabrali. Tako će osnovni paket koštati između osam i devet dolara, za onaj koji uključuje bolju rezoluciju, te mogućnost emitovanja na više uređaja biće neophodno između 11 i 13 dolara, dok će najskuplji paket koštati između 14 i 16 dolara, što Netfliks usluge čini skupljim od onoga što trenutno nudi HBO.

Promene bi trebalo da se dogode u naredna tri meseca, dok će novi korisnici za iste usluge veću cenu plaćati odmah.ara na 13 dolara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik