Cimos ostvario minimalnu dobit u devet mjeseci 2018.

Bez autora
Jan 21 2019

Cimos je u prvih devet mjeseci prošle godine ostvario 49,6 milijuna eura poslovnih prihoda i minimalnu dobit. Dugoročne financijske obveze pale su na nešto više od 45 milijuna eura na kraju razdoblja, pokazuju podaci s Ajpesove internetske stranice. Podsjetimo, krajem prošle godine postignut je konačni dogovor o prodaji Cimos Kinematike turskom Kücükoglu Holdingu. Dogovor uključuje prijenos svih 46 zaposlenih na programu kinematike kao i zaštitne klauzule, poput one da će sjedište društva barem pet godina ostati u Kopru. U Cimosu, sada u vlasništvu talijanskog fonda Palladio Finanziaria, 2017. su program kinematike, koji se izvodi u koparskom pogonu, izdvojili u novoformiranu tvrtku Cimos Kinematika.

Cimos ostvario minimalnu dobit u devet mjeseci 2018.Cimos je u prvih devet mjeseci prošle godine ostvario 49,6 milijuna eura poslovnih prihoda i minimalnu dobit.

Dugoročne financijske obveze pale su na nešto više od 45 milijuna eura na kraju razdoblja, pokazuju podaci s Ajpesove internetske stranice.

Podsjetimo, krajem prošle godine postignut je konačni dogovor o prodaji Cimos Kinematike turskom Kücükoglu Holdingu.

Dogovor uključuje prijenos svih 46 zaposlenih na programu kinematike kao i zaštitne klauzule, poput one da će sjedište društva barem pet godina ostati u Kopru.

U Cimosu, sada u vlasništvu talijanskog fonda Palladio Finanziaria, 2017. su godine program kinematike, koji se izvodi u koparskom pogonu, izdvojili u novoformiranu tvrtku Cimos Kinematika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik