Podsticaji za 38 zanatsko - preduzetničkih subjekata

Bez autora
Jan 21 2019

Opština Srebrenica dodijeliće 30.000 KM bespovratnih podsticajnih sredstava za 38 zanatsko-preduzetnička subjekta registrovana u ovoj lokalnoj zajednici, među kojima je najviše taksista i trgovačkih radnji.Odjeljenje za privredu i razvoj ove opštine objavilo je konačan spisak korisnika podsticaja na kojem su i dva subjekta čije su žalbe prihvaćene. Za 11 subjekata koji su konkurisali za ova sredstva utvrđeno je da ne ispunjavaju uslove konkursa i nije im odobren podsticaj. Ova odluka stupiće odmah na snagu i svim subjektima koji su na konačnom spisku za dodjelu podsticajnih sredstava biće uplaćeno po 789,40 KM.

Podsticaji za 38 zanatsko - preduzetničkih subjekataOpština Srebrenica dodijeliće 30.000 KM bespovratnih podsticajnih sredstava za 38 zanatsko-preduzetnička subjekta registrovana u ovoj lokalnoj zajednici, među kojima je najviše taksista i trgovačkih radnji.

Odjeljenje za privredu i razvoj ove opštine objavilo je konačan spisak korisnika podsticaja na kojem su i dva subjekta čije su žalbe prihvaćene.

Za 11 subjekata koji su konkurisali za ova sredstva utvrđeno je da ne ispunjavaju uslove konkursa i nije im odobren podsticaj.

Ova odluka stupiće odmah na snagu i svim subjektima koji su na konačnom spisku za dodjelu podsticajnih sredstava biće uplaćeno po 789,40 KM.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik