Na prodaju dva pogona Goše u Smederevskoj Palanci

Bez autora
Jan 21 2019

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju zajedničke imovine "Goša - fabrike za proizvodnju alata i mašina" i "Goša - fabrike drumskih vozila" - obe u stečaju. Na prodaju je alatnica i mašinska radionioca. Početna cena alatnice je 22,8 miliona dinara dok je mašinska radionica sa opremom ponuđena za 40,9 miliona dinara, a oba objekta nalaze se u Smederevskoj Palanci. Depoziti za učesce u kupovini za ova dva objekta sa opremom su 10,1 milion odnosno 18 miliona dinara.

Na prodaju dva pogona Goše u Smederevskoj PalanciAgencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju zajedničke imovine "Goša - fabrike za proizvodnju alata i mašina" i "Goša - fabrike drumskih vozila" - obe u stečaju.

Na prodaju je alatnica i mašinska radionioca. Početna cena alatnice je 22,8 miliona dinara dok je mašinska radionica sa opremom ponuđena za 40,9 miliona dinara, a oba objekta nalaze se u Smederevskoj Palanci.

Depoziti za učesce u kupovini za ova dva objekta sa opremom su 10,1 milion odnosno 18 miliona dinara. Javno nadmetanje zakazano je za 13. februar ove godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik