Delta želi još jedan hotel u Ljubljani

Bez autora
Jan 22 2019

Beogradska kompanija Delta Real Estate veliki dio svojih poslovnih planova za ovu godinu temelji na investicijama u inozemstvo. Prvenstveno su zainteresirani za područje bivše Jugoslavije. Budući da imaju dobro iskustvo sa Slovenijom odnosno Ljubljanom, namjeravaju nakon hotela Intercontinental otvoriti još jedan hotel u Sloveniji. Još uvijek šute o mogućoj lokaciji. Ljubljansko Delo neslužbeno doznaje kako su vlasnici ljubljanskog hotela Intercontinental pronašli zemljište na kojem žele izgraditi novi hotel u Ljubljani, koji bi djelovao pod okriljem hotelskog lanca Holiday Inn. Delta Real Estate, uz poljoprivredne, prehrambene i distribucijske tvrtke, jedan je od stupova srpskog Delta Holdinga.

Delta želi još jedan hotel u LjubljaniBeogradska kompanija Delta Real Estate veliki dio svojih poslovnih planova za ovu godinu temelji na investicijama u inozemstvo. Prvenstveno su zainteresirani za područje bivše Jugoslavije.

Budući da imaju dobro iskustvo sa Slovenijom odnosno Ljubljanom, namjeravaju nakon hotela Intercontinental otvoriti još jedan hotel u Sloveniji. Još uvijek šute o mogućoj lokaciji.

Ljubljansko Delo neslužbeno doznaje kako su vlasnici ljubljanskog hotela Intercontinental pronašli zemljište na kojem žele izgraditi novi hotel u Ljubljani, koji bi djelovao pod okriljem hotelskog lanca Holiday Inn.

Delta Real Estate, uz poljoprivredne, prehrambene i distribucijske tvrtke, jedan je od stupova srpskog Delta Holdinga.

Nedavno je najavljeno kako je Delta Planet shopping mall u Varni, najnoviji veliki centar šopinga i zabave u Bugarskoj, spreman za otvaranje. Ova investicija Delta Real Estatea u partnerstvu s bugarskom kompanijom AP invest svečano će se otvoriti 28. ožujka.

Delta Real Estate trenutno ima tri aktivna projekta od kojih su dva u regiji: Delta Planet u Varni i Banjoj Luci i hotel Indigo u Beogradu. U planu je početak izgradnje tri nova objekta: Delta Centar, Delta Planet Autokomanda i nova poslovna zgrada Delta Holdinga. Ovih šest objekata predstavljaju investiciju od 600 milijuna eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik