Mital dostavio ponudu za Ljubiju

Bez autora
Jan 23 2019

Kompanija Arselor Mital jedina je dostavila dokumentaciju za učešće na aukciji, na kojoj će na prodaju biti ponuđen državni kapital u Rudniku željezne rude “Ljubija” iz Prijedora. “Israeli Investment Group”, na čelu sa Evgenijem Zotovim, koji je, za 65 odsto akcija svojevremeno nudio 92 miliona maraka, nije dostavio dokumentaciju u predviđenom roku. Poručuje da je od IRB-a tražio produžetak roka, i da čeka odgovor. Kako saznajemo, nema mogućnosti produženja, jer se to već jednom dogodilo. Aukcija IRB-a zakazana je za 30. januar, a Odlukom o prodaji definisano je da je vrijednost kompletnog paketa 69,02 miliona maraka.

Mital dostavio ponudu za LjubijuKompanija Arselor Mital jedina je dostavila dokumentaciju za učešće na aukciji, na kojoj će na prodaju biti ponuđen državni kapital u Rudniku željezne rude “Ljubija” iz Prijedora, nezvanično saznaje ATV.

“Israeli Investment Group”, na čelu sa Evgenijem Zotovim, koji je, za 65 odsto akcija svojevremeno nudio 92 miliona maraka, nije dostavio dokumentaciju u predviđenom roku.

Za ATV poručuje da je od IRB-a tražio produžetak roka, i da čeka odgovor. Kako saznajemo, nema mogućnosti produženja, jer se to već jednom dogodilo.

Aukcija IRB-a zakazana je za 30. januar, a Odlukom o prodaji definisano je da je vrijednost kompletnog paketa 69,02 miliona maraka.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik