Vip Mobile objavio konkurs za srpske programe za android 2.0

Bez autora
May 05 2010

Srpski mobilni operater Vip Mobile objavio je danas konkurs za razvoj lokalnih programa za Guglov operativni sistem "android 2.0" za smart telefone, sa ukupnim nagradnim fondom od 22.000 evra. Ta kompanija u novembru prošle godine prva je u regionu objavila konkurs za "android" aplikacije.Korisnici su odlično prihvatili 64 programa koji su izabrani. Na drugom po redu kokursu za android programe na srpskom jeziku "Android Vip izazov 2.0" (http://android.vipmobile.rs) uvedene su nove katogorije, a nagradni fond je povećan za 2.000 evra.

Vip Mobile objavio konkurs za srpske programe za android 2.0Srpski mobilni operater Vip Mobile objavio je danas konkurs za razvoj lokalnih programa za Guglov operativni sistem "android 2.0" za smart telefone, sa ukupnim nagradnim fondom od 22.000 evra.

Predsednik Upravnog odbora Vipa Aleksandar Šperl je podsetio da je ta kompanija u novembru prošle godine prva u regionu objavila konkurs za "android" aplikacije, ističući da su korisnici odlično prihvatili 64 programa koji su izabrani.

Na drugom po redu kokursu za android programe na srpskom jeziku "Android Vip izazov 2.0" (http://android.vipmobile.rs), kako je istakao Šperl, uvedene su nove katogorije, a nagradni fond je povećan za 2.000 evra.

Prema rečima rukovodica korporativnih komunikacija Vipa Dragane Roter, kategorije za koje programeri mogu da prijave aplikacije su "najbolje unapređena aplikacija sa prethodnog konkursa", "informacionio servisi", "zabava" i "mobilne aplikacije komercijalnih servisa".

Svaka od četiri kategorije nosi po tri nagrade - prva 2.000 evra, druga 500 evra, a treća telefon HTC Desire, rekla je ona.

Prema rečima Roterove, uvedene su i dve nove nagrade, jedna koji će izabrati samo programeri koja iznosi 2.000 evra, a druga će biti po izboru korisnika koja će pobedniku doneti 8.000 evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik