Dozvole za gradnju stanova za snage bezbednosti u Kraljevu i Kragujevcu

Bez autora
Feb 13 2019

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Vlade Republike Srbije izdalo je građevinsku dozvolu za izgradnju 416 stanova za snage bezbednosti u Kraljevu i Kragujevcu.Izdate građevinske dozvole odnose se na izgradnju ukupno četiri zgrade, od kojih dve u Kraljevu sa po 100 stanova, i dve u Kragujevcu – sa po 108 stanova. Do sada su u okviru programa izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti započeti radovi na izgradnji ukupno 376 stanova u Vranju i Nišu.

Dozvole za gradnju stanova za snage bezbednosti u Kraljevu i KragujevcuMinistarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Vlade Republike Srbije izdalo je građevinsku dozvolu za izgradnju 416 stanova za snage bezbednosti u Kraljevu i Kragujevcu.

Izdate građevinske dozvole odnose se na izgradnju ukupno četiri zgrade, od kojih dve u Kraljevu sa po 100 stanova, i dve u Kragujevcu – sa po 108 stanova.

Do sada su u okviru programa izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti započeti radovi na izgradnji ukupno 376 stanova u Vranju i Nišu.

U prvoj fazi ovog projekta predviđena je izgradnja ukupno 8.022 stana u sedam gradova, i to Vranju, Nišu, Kraljevu, Kragujevcu, Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici i Beogradu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik