Jeftini talijanski trgovački lanac Eurospin stiže u Hrvatsku

Bez autora
Feb 19 2019

U Hrvatsku stiže novi trgovački lanac - talijanski lanac diskontnih trgovina Eurospin koji još nije službeno potvrdio dolazak, ali je podignuo web stranicu na hrvatskom jeziku. Na njoj je poruka: "Još malo strpljenja... Stižemo". Oglasima traže radnike u Zagrebu i Rijeci. Eurospin u Italiji i Sloveniji posluje godinama. Eurospin je diksontni dućan, što znači da može imati maksimalno 800 artikala. Supermarketi, usporedbe radi, smiju imati do 6000 proizvoda. Na svojim stranicama na hrvatskom jeziku navode podatke talijanske udruge potrošača Altroconsumo kako prosječna obitelj u Italiji može uštedjeti 32.412 kuna na godinu ako kupuje u njihovu dućanu, a ne u klasičnom supermarketu. Novi igrači obično pripremaju svoj dolazak u tajnosti, kažu u HGK.

Jeftini talijanski trgovački lanac Eurospin stiže u HrvatskuU Hrvatsku stiže novi trgovački lanac - talijanski lanac diskontnih trgovina Eurospin koji još nije službeno potvrdio dolazak, ali je podignuo web stranicu na hrvatskom jeziku.

Na njoj je poruka: "Još malo strpljenja... Stižemo". Oglasima traže radnike u Zagrebu i Rijeci. Eurospin u Italiji i Sloveniji posluje godinama, piše 24 sata.

Eurospin je diksontni dućan, što znači da može imati maksimalno 800 artikala. Supermarketi, usporedbe radi, smiju imati do 6000 proizvoda.

Na svojim stranicama na hrvatskom jeziku navode podatke talijanske udruge potrošača Altroconsumo "kako prosječna obitelj u Italiji može uštedjeti 32.412 kuna na godinu ako kupuje u njihovu dućanu, a ne u klasičnom supermarketu".

Novi igrači obično pripremaju svoj dolazak u tajnosti, kažu u HGK. Konkurencija je već sad jaka, a top 10 trgovaca prehranom drži 80% tržišta. Uz jake internacionalne brendove, postoje i jaki regionalni trgovci koji često jedni od drugih preuzimaju trgovinu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik