Zagrebački Q Software otvorio ured u New Yorku

Bez autora
Feb 21 2019

Zagrebačka IT tvrtka Q Software, jedna od najbrže rastućih IT kompanija u Europi prema Deloitteu, od početka ove godine posluje i na novoj lokaciji. Svoj šesti globalni ured otvorili su u New Yorku, digitalnom hubu istočne obale Sjedinjenih Američkih Država. Ured se nalazi u središtu New Yorka, točnije na Manhattanu, a osim te lokacije Q posluje još i iz Züricha, Osla, Belfasta, Los Angelesa te Zagreba, gdje se nalazi sjedište kompanije. Ključna osoba i voditelj novog ureda je Mick de Meijer, bivši izvršni direktor više marketinških agencija te osoba sa snažnim iskustvom u projektnom managementu i razvoju poslovanja. U svom dvanaestogodišnjem radu, Mick je uspješno savjetovao više od 100 kompanija te direktno radio s brandovima kao što su Victoria's Secret, Trojan ili Heinz.

Zagrebački Q Software otvorio ured u New YorkuZagrebačka IT tvrtka Q Software, jedna od najbrže rastućih IT kompanija u Europi prema Deloitteu, od početka ove godine posluje i na novoj lokaciji.

Svoj šesti globalni ured otvorili su u New Yorku, digitalnom hubu istočne obale Sjedinjenih Američkih Država. Ured se nalazi u središtu New Yorka, točnije na Manhattanu, a osim te lokacije Q posluje još i iz Züricha, Osla, Belfasta, Los Angelesa te Zagreba, gdje se nalazi sjedište kompanije.

Ključna osoba i voditelj novog ureda je Mick de Meijer, bivši izvršni direktor više marketinških agencija te osoba sa snažnim iskustvom u projektnom managementu i razvoju poslovanja. U svom dvanaestogodišnjem radu, Mick je uspješno savjetovao više od 100 kompanija te direktno radio s brandovima kao što su Victoria's Secret, Trojan ili Heinz.

Q je do sada pomogao brojnim američkim kompanijama u njihovom tehnološkom razvoju, od kojih svakako treba izdvojiti kompanije kao što su United States Postal Services, Facebook, Walmart te Coca-Cola. Za njih su radili različita rješenja, od gejmifikacije procesa zapošljavanja do sustava koje zaposlenici koriste u svakodnevnom poslu.

„Novi ured u New Yorku donosi nove izazove, ali i još veće mogućnosti za rast i napredak. Cilj novog ureda je dodatno se približiti američkim klijentima te im ponuditi lokalni tim i vrhunsku uslugu. Mi 100% svojih prihoda ostvarujemo izvozom, a jedan od strateških ciljeva za 2019. godinu je dodatno aktivirati američko tržište. Također, nastojimo potaknuti američke investitore i gospodarstvenike na poslovnu suradnju, a već sada imamo najavu nekolicine investitora da dolaze u Hrvatsku."– izjavio je Filip Ljubić, CEO Q-a.

Prošle godine, REBRAND 100® Global Award uvrstio je Q među najbolje svjetske brandove zajedno s američkim kompanijama kao što su Cadillac, Hewlett-Packard ili McAfee. REBRAND 100® Global Award globalno je priznanje koje se dodjeljuje za izvrsnost branda, a osim što je dobitnik ove prestižne nagrade, Q je također proglašen i nacionalnim pobjednikom European Business Awarda u konkurenciji od 110,000 tvrtki iz cijele Europe.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik