Troškovi za popravak krova zgrade Predsjedništva BiH narasli na 2,2 miliona KM

Bez autora
Feb 21 2019

Vijeće ministara BiH donijelo je odluku kojom će uložiti dodatnih 425.000 KM za sanaciju i rekonstrukciju krova zgrade Predsjedništva BiH. Tako će troškovi sanacije krova, zajedno s potrošenih 1,8 miliona KM u 2018. godini, premašiti 2,2 miliona KM. Izmjena odluke o sanaciji krova Predsjedništva BiH objavljena je u ''Službenom listu BiH''. Podsjećamo, služba za zajedničke poslove institucija BiH prvi put raspisala je konkurs za sanaciju krova na zgradi Predsjedništva BiH u 2016. godini, nakon čega je on ponovljen. Tada su naglasili da će ukupna cijena sanacije iznositi 1,8 miliona KM i da će radovi biti završeni do kraja 2017. godine.

Troškovi za popravak krova zgrade Predsjedništva BiH narasli na 2,2 miliona KMVijeće ministara BiH donijelo je odluku kojom će uložiti dodatnih 425.000 KM za sanaciju i rekonstrukciju krova zgrade Predsjedništva BiH. Tako će troškovi sanacije krova, zajedno s potrošenih 1,8 miliona KM u 2018. godini, premašiti 2,2 miliona KM.

Izmjena odluke o sanaciji krova Predsjedništva BiH objavljena je u ''Službenom listu BiH''.

Podsjećamo, služba za zajedničke poslove institucija BiH prvi put raspisala je konkurs za sanaciju krova na zgradi Predsjedništva BiH u 2016. godini, nakon čega je on ponovljen.

Tada su naglasili da će ukupna cijena sanacije iznositi 1,8 miliona KM i da će radovi biti završeni do kraja 2017. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik