Sto miliona dinara subvencija za komasaciju u Vojvodini

Bez autora
Feb 24 2019

Za započinjanje novih i završetak započetih postupaka komasacije pokrajinski Sekretarijat za poljoprivredu ponudio je subvencije gradovima i opštinama Vojvodine u ukupnom iznosu od 100 miliona dinara.Od ukupnih sredstava koje se dodeljuju javnim konkursom 20 miliona dinara opredeljeno je za započinjanje novih postupaka i to najviše do 5 miliona po prijavi, dok je za nastavak ranije započetih komasacija, gde su ukupna sredstva 80 miliona - po prijavi maksimum 15 miliona dinara. Sekretarijat dodeljuje do 50 posto ukupne vrednosti radova po prihvaćenom predlogu, a celokupan PDV plaćaju opština ili grad koji koriste sredstva.

Sto miliona dinara subvencija za komasaciju u VojvodiniZa započinjanje novih i završetak započetih postupaka komasacije pokrajinski Sekretarijat za poljoprivredu ponudio je subvencije gradovima i opštinama Vojvodine u ukupnom iznosu od 100 miliona dinara.

Od ukupnih sredstava koje se dodeljuju javnim konkursom 20 miliona dinara opredeljeno je za započinjanje novih postupaka i to najviše do 5 miliona po prijavi, dok je za nastavak ranije započetih komasacija, gde su ukupna sredstva 80 miliona - po prijavi maksimum 15 miliona dinara.

Sekretarijat dodeljuje do 50 posto ukupne vrednosti radova po prihvaćenom predlogu, a celokupan PDV plaćaju opština ili grad koji koriste sredstva.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik