Mlinar otvorio prvu prodavaonicu u Skandinaviji

Bez autora
Mar 19 2019

Prva Mlinarova delikatesna pekarska prodavaonica u Finskoj otvorena je 16. ožujka 2019., u gradu Lahti na adresi Vapaudenkatu 13. A dan ranije otvorena je i šesta Mlinarova prodavaonica u Sarajevu, na adresi Koševo 21, inače, u Bosni i Hercegovini ovo je deveta Mlinarova pekarska delikatesa. Zadnjih nekoliko godina tvrtka intenzivno razvija izvozni plasman i širi franšizno poslovanje u cijelom svijetu. Poslovni iskorak u Finskoj događa se nakon Mađarske, Slovenije, Njemačke, Australije, Švicarske, Bosne i Hercegovine, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Pakistana, Slovačke i Malte.

Mlinar otvorio prvu prodavaonicu u SkandinavijiPrva Mlinarova delikatesna pekarska prodavaonica u Finskoj otvorena je 16. ožujka 2019., u gradu Lahti na adresi Vapaudenkatu 13. A dan ranije otvorena je i šesta Mlinarova prodavaonica u Sarajevu, na adresi Koševo 21 (inače, u Bosni i Hercegovini ovo je deveta Mlinarova pekarska delikatesa).

Zadnjih nekoliko godina tvrtka intenzivno razvija izvozni plasman i širi franšizno poslovanje u cijelom svijetu. Poslovni iskorak u Finskoj događa se nakon Mađarske, Slovenije, Njemačke, Australije, Švicarske, Bosne i Hercegovine, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Pakistana, Slovačke i Malte.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik