Pošta prodaje neisporučene pošiljke - od odeće do laptopova

Bez autora
Mar 20 2019

Pošta Srbije oglasila je javnu prodaju robe iz "neisporučivih" pošiljki, a prodaje će biti obavljene 25. marta u Zrenjaninu i u Šapcu 3. aprila.Kupcima će biti ponuđena roba sadržana u neisporučivim pošiljkama kojima je istekao rok čuvanja, objavila je Pošta. Na spisku od oko 200 artikala, su obuća i odeća, knjige, kozmetika, tehnička i kompjuterska oprema, laptopovi, cigarete i briketi, a većina robe klasifikovana je kao polovna. Početne cene za svaku od roba na "poštanskoj rasprodaji" su od 50 do 1000 dinara.

Pošta prodaje neisporučene pošiljke - od odeće do laptopovaPošta Srbije oglasila je javnu prodaju robe iz "neisporučivih" pošiljki, a prodaje će biti obavljene 25. marta u Zrenjaninu i u Šapcu 3. aprila. Kupcima će biti ponuđena roba sadržana u neisporučivim pošiljkama kojima je istekao rok čuvanja, objavila je Pošta.

Na spisku od oko 200 artikala, su obuća i odeća, knjige, kozmetika, tehnička i kompjuterska oprema, laptopovi, cigarete i briketi, a većina robe klasifikovana je kao polovna. Početne cene za svaku od roba na "poštanskoj rasprodaji" su od 50 do 1000 dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik